De când s-a lansat pe piață, Carla’s Dreams a fost un personaj extrem de controversat. În cadrul emisiunii „Papparazzi” de la Jurnal TV s-a lansat prima idee legată de adevărata identitate a artistului. Ulterior, acesta a fost surprins în București fără mască.

Care este numele real al lui Carla’s Dreams

Prima ipoteză arată că solistul ar fi Andrei Țăruș, din Chișinău. Acesta a fost cel care a creat versurile trupei „In Quadro”, formație de mare succes acum zece ani. Legat de această idee, solistul a declarat că a fost confundat cu un alt Andrei din „Quadro”, care a colaborat cu Carla’s Dreams.

Andei Țăruș s-a născut în Slobozia, Republica Moldova și a învățat la Facultatea din Chișinău.

Se pare că Andrei nu a acceptat destrămarea formației „In Quatro” și a creat trupa Carla’s Dreams. Acesta s-a decis să își ascundă fața. Și colegii săi de trupă au făcut același lucru. Ei au devenit renumiți rapid pentru piesele cântate în română, engleză și rusă.

Toți membrii formației Carla’s Dreams își ascund chipurile la orice eveniment public. Au milioane de fani, iar aceștia își doresc să afle cine sunt cei din spatele măștilor.

Pe aceștia nu îi poți recunoaște nici dacă îi vezi pe stradă. Chiar și așa, solistul trupei a fost prins fără mască în București. Iată cum arată acesta.

Care este numele din buletin al lui Carla’s Dreams. Ce trecut are marele artist

Paparazzii l-au văzut pe Carla’s în București alături de noua sa iubită. Este vorba despre Andra Miruna  Anexoi. Cei doi au apărut împreună în mai multe locuri publice din Capitală.

De ce Andrei Țăruș alege să poarte mască?

Carla’s Dreams nu a fost niciodată atras de imaginea publică, motiv pentru care și-a dorit să își țină viața privată cât mai ascunsă de ochii fanilor. Acesta poartă mască pentru a se simți mai confortabil în postura de artist.

„E mai ușor să vorbești când ești mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate”, a povestit solistul în trecut. „Oricum, tot poți fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis”, a completat acesta.