Tily Niculae a făcut senzație în perioada serialului „ La Bloc” când interpreta rolul Adinei. Aceasta a fost remarcată pentru personalitatea sa și și-a câștigat publicul. În mediul online, le este aproape urmăritorilor săi și mereu le povestește evenimente din viața sa. Mulți și-ar dori să o vadă din nou pe micile ecrane, dar actrița nu se mai regăsește aici.

Deși era la o vârstă fragedă când a filmat pentru „La Bloc”, aceasta a arătat cât este de talentată și ce bine i se potrivește rolul. Tily Niculae a mărturisit că nu îi este dor de acele vremuri, iar acum are alte priorități. A fost o experiență în viața sa, dar nu o mai poate repeta fiindcă își dorește o familie fericită și trebuie să le fie alături.

„Nu. Este un lucru de care nu îmi este dor. Cumva, a mâncat o perioadă din viața mea când eram necoaptă și nu îmi doream, cum nu îmi doresc nici acum, conceptul de a fi, de a ieși. Asta a venit natural prin prisma liceului unde eram, Dinu Lipatti. Au venit și m-au recrutat pentru un casting și practic așa a început. A urmat facultatea. Faptul că am avut ocazia să trăiesc lucrurile acestea de tânără și să văd ce înseamnă m-a făcut să realizez că nu ai cum să lipsești de acasă câte 18 ore și să ai o mare familie fericită. Oricum, ca să ai o mare familie fericită trebuie să muncești. Întotdeauna sunt urcușuri și coborâșuri și trebuie să ajungi la un echilibru.”, a spus Tily Niculae pentru Ego.ro.

Sursa foto: Social media

Tily Niculae: „Acestea sunt prețurile în piață”

Tily Niculae și soțul ei, Dragoș Petrescu sunt părinți fericiți. Au doi copii frumoși, pe Radu de 2 ani și Sofia de 11 ani. Actrița își dedică timpul său pentru creșterea și educarea micuților ei. Aceasta a primit o ofertă de doar 50 de euro, pentru a accepta o colaborarea. Avea să spună 50 de replici plătite fiecare cu câte un euro, dar a refuzat cu mențiunea că nu va încuraja consumerismul.

Am primit ofertă de un euro pe replică și erau 50. Nu are legătură (n.r. cu faptul că este cunoscută). Acestea sunt prețurile în piață. Eu nu încurajez consumerismul, să cumpărăm haine muncite de indieni și de chinezi din mass-market. Ei muncesc pe brânci ca noi să ne bucurăm de un cost cât mai mic. Cumva, nu este corect. Am zis: „Bine, ce pot să fac? Pot să nu întrețin treaba aceasta”. Am ales să fac alte proiecte prin care să mă valorific și să îmi dau propria valoare prin costurile pe care le consider și sunt decente, dar și care îmi permit să îmi cresc familia.”, a mai spus actrița.