Iată de ce Oana Roman nu se simte „pe deplin fericită”.

Oana Roman nu este foarte fericită în ultima perioadă. Aceasta le-a spus fanilor cu ce se confruntă în această perioadă, din punct de vedere emoțional. Se pare că vedeta nu este „pe deplin fericită” dintr-un motiv anume. Iată ce o afectează atât de tare pe Oana Roman. 

În ultima vreme, se pare că Oana Roman nu se prea simte în largul ei. Din postările acesteia din mediul online reiese faptul că vedeta trece printr-o perioadă în care este destul de vulnerabilă. Nu la mult timp după ce a explicat că are probleme de relație cu partenerul ei, Marius Elisei, vedeta a spus și ce o face să nu fie „pe deplin fericită”.

social media

Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care nu este „pe deplin fericită”

Oana și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a mărturisit că nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții ei. Se pare că singurul lucru care ar face-o mai fericită pe aceasta este să se trezească în sudul Franței. Aceasta nu este sigură dacă va mai ajunge anul acesta acolo, așa cum a făcut înn ultimii 30 de ani. Acesteia îi este foarte dor de prietenii pe care îi are acolo, dar și de meleagurile franțuzești.

„Singurul lucru care m-ar face pe deplin fericită în momentul ăsta ar fi să mă pot trezi în sudul Franței, să fiu cu prietenele mele și să mă bucur de singurul loc din lume unde mă simt cu adevărat în elementul meu. Acum fix un an mă pregăteam să merg la Cannes, așa cum o fac aproape în fiecare an de 30 de ani. Anul ăsta nu știu când și dacă ajung și îmi e un dor cumplit.”, a mărturisit Oana Roman, pe contul ei personal de Instagram.

Oana Roman a spus de foarte multe ori faptul că vrea să se mute în Franța. Însă, ea nu poate face acest lucru, deoarece trebuie să fie aproape de mama ei, care are o vârstă destul de înaintată.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.