Cezar Ouatu și Angela Gheroghiu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, timp de un an. Cu toate că relația lor părea foarte serioasă, lucrurile au luat o întorsătură rapidă. La doar un an de de dragoste, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Acum, la câțiva ani după despărțite, cei doi încă își aruncp cuvinte grele. Iată care este adevărul în spatele acestei separări.

Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu au fost împreună pentru doar un an de zile. Cu toate că cei doi s-au iubit nespus de mult, relația de dragoste dintre cei doi nu a durat prea mult. Când toată lumea credea că relația lor devine din ce în ce mai serioasă, inevitabilul s-a produs.

S-au auzit vorbe cum că Cezar Ouatu s-ar fi cuplat cu soprana doar pentru a avea succes în carieră, însă acesta neagă aceste scuze.

social media

De ce s-au despărțit Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu

Povestea de iubire din Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu s-a stins foarte repede. După doar un an de relație, ruptura dintre cei doi s-a produs. Relația celor doi părea foarte serioasă, în sensul în care cei doi chiar se mutaseră împreună, la vremea respectivă.

La momentul respectiv, artistul a vrut să sublinieze faptul că motivul despărțirii a fost gelozia sopranei. Însă, se pare că realitatea era cu totul alta. Se pare că scenele de gelozie ale Angelei Gheorghiu erau justificate, deoarecce avea tot dreptul să fie așa. Mai mulți apropiați de-ai celor doi au susținut faptul că artistul încă păstra legătura cu o fostă parteneră de viață de a sa. Acesta se pare că a fost adevăratul motiv al despărțirii dintre Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu.

Cei doi își adresează cuvinte grele

Pe vremea când cei doi abia se cuplaseră, se auzeau zvonuri cum că CEzar Ouatu a intrat într-o relație cu Angela Gheorghiu, doar pentru a avea succes în carieră. Ei bine, acum acesta neagă aceste scuze și susține faptul că numele său era deja cunoscut.

„Nu… Să spună Angela Gheorghiu dacă m-a ajutat cu ceva. Nu mi-am dorit să fiu prietenul, amicul ei. Ăsta devenise numele meu. Îmi respect prea mult tatăl și mă cheamă Cezar Ouatu, nu amicul dumneai. Mi-am permis să-mi păstrez și să-mi duc numele de familie mai departe.

Nu mă aflu printre cei pe care i-a ajutat și promovat. Noi am avut doar două-trei colaborări împreună. Dar e un om extraordinar care a ajutat foarte mulți dirijori, cântăreți, care au cântat cu domnia sa și vorbim de scene mari de afară. Dar când ajuți, nu-i obligatoriu să și primești ceva. Poate de aici și supărarea ei’’, a declarat Cezar Ouatu pentru impact.ro