Carmen de la Sălciua este recunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. Contul ei de Instagram este locul în care petrece foarte multe ore pe zi. Tot acesta este și locul de unde fanii săi află tot mai multe lucruri despre vedetă; dar și cel în care stă de vorbă cu persoanele care o admiră și care o susțin.

Din punct de vedere profesional, cântăreața este o femeie împlinită. Odată ce s-a lansat în muzică, vedeta a început să aibă un succes imens. Ea a avut succes cu fiecare piesă pe care a lansat-o și este foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă. Cel mai probabil, la început, ea nu se aștepta să îi meargă atât de bine. A lansat hit după hit, iar anul acesta sigur va fi plin de muzică nouă.

Carmen de la Sălciua s-a dat de gol

Din păcate, vedeta nu o duce atât de bine pe plan personal, dar nu se plânge. Artista nu a reușit să își găsească sufletul pereche, după ce a divorțat de Culiță Sterp. De foarte multe ori s-a zis că ar fi într-o relație, dar toate zvonurile s-au dovedit a fi false.

În ultimele zile, ea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, dar a postat și o serie de imagini care le-a dat de gândit fanilor. Recent, ea a dezvăluit care este unul dintre motivele din cauza căreia își iese din minți de cele mai multe ori. Este un lucru obișnuit, care nu este pe placul multora dintre noi. Despre ce este vorba? Ei bine, se pare că artistei nu îi place deloc să stea la coadă.

Care este motivul pentru care Carmen de la Sălciua se enervează cel mai des: “Când aștept...”

„Când aștept la coadă mereu mă enervează cei din fața mea. Restul din spatele meu sunt oameni normali și de treabă”, a menționat Carmen.