Denis Roabeș nu este deloc pretențios la mâncare, ceea ce înseamnă că logodnica lui nu trebuie să stea prea mult timp în bucătărie.

Din toamnă, Denis Roabeș va fi prezent pe micul ecran mai mult ca niciodată. Artistul a ocupat un scaun de jurat la „Vocea României”, iar asta este încă o confirmare a meritelor sale. Filmările au început demult, iar solistul trupei The Motans vrea ca fanii să îl descopere mai mult ca niciodată.

Denis Roabeș este un sensibil și un romantic prin definiție. Piesele lui îi reprezintă în totalitate, iar versurile sunt trăiri puse pe note muzicale. The Motans este una dintre cele mai de succes trupe de la noi, iar Denis a demonstrat că se poate ajunge în topuri și fără cancan-uri.

Artistul este extrem de secretos și de rezervat cu viața lui privată. Nici măcar cei care îi ascultă muzica de ani de zile nu au reușit să-l descifreze în totalitate. În schimb, au o șansă în plus acum, odată cu lansarea emisiunii „Vocea României”.

Care este mâncarea preferată a lui Denis Roabeș. Nu o să îți vină să crezi cât de ușor se prepară
Facebook

Denis Roabeș s-a logodit

Denis și Theo Rose sunt cele mai noi nume din ecuația juraților de la PRO TV. În timp ce Theo împarte scaunul cu Smiley, Denis Roabeș este singur. Deși este pentru prima dată în acest format, artistul a promis că va lupta ca un leu pentru concurenții talentați. Nu va fi deloc blând cu adversarii lui și deja le-a declarat război.

În pauzele de la filmări, Denis își face timp pentru a vorbi cu fanii din online. Recent, acesta a acceptat provocarea lui Leo Dumitru și a dat din casă un detaliu extrem de important. Așa cum era de așteptat, se pare că Denis nu este deloc pretențios acum când vine vorba de mâncare.

Artistul de peste Prut are un preparat care ocupă primul loc în topul preferințelor. Ba mai mult, spune că nu ar rezistat niciodată în fața lui și nici nu l-ar refuza. Mai exact, este vorba despre hrișcă. Preparatul nu este deloc greu de gătit și nici nu este nevoie de prea multe ingrediente.

@leoodumitru Ep. 5 din #hailamasa cu @themotans ♬ original sound – Leoo Dumitru

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.