Carmen Tănase s-a plimbat prin toată lumea și a luat contact cu diferite zone gastronomice. Totuși, se pare că marea actriță rămâne fidelă bucătăriei tradiționale. Preparatul pe care Carmen nu l-ar refuza niciodată este unul foarte simplu de gătit și nici nu necesită multe ingrediente.

Carmen Tănase nu mai are nevoie de nicio introducere. Actrița are o carieră fulminantă și, de-a lungul anilor petrecuți pe scenă, a demonstrat că poate duce totul la nivel de artă. Vedeta a avut o perioadă în care a luat pauză de la tot ce înseamnă actorie, dar a revenit cu forțe proaspete pe PRO TV.

Carmen Tănase are un rol extrem de important în una dintre cele mai bune producții românești. Actrița face echipă cu generația nouă de oameni talentați și demonstrează că nu este deloc invidioasă pe valul tânăr. Ba chiar pare că încearcă să țină pasul cu el și este deschisă la tot ce înseamnă nou.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Care este mâncarea preferată a lui Carmen Tănase. Preparatul se gătește foarte ușor social media

Carmen Tănase merge la sigur

Atunci când vine vorba de partea gastronomică, Carmen este mult mai conservatoare și mai tradiționalistă. În ciuda faptului că papilele ei gustative au simțit gustul a zeci de preparate din toate colțurile lumii, se pare că tot România ocupă loc de cinste.

Provocată de vloggerul Leo Dumitru să numească mâncarea ei preferată, Carmen nu a stat deloc pe gânduri. Deși toată lumea se aștepta să numească ceva complicat, marea actriță a mers pe clasic. Se pare că aceasta nu ar refuza niciodată o porție de tocăniță de gălbiori. Cât de ușor se prepară?!

Ai nevoie de unt, ulei de măsline, usturoi, gălbiori, sare, piper și cimbru. Întregul amestec se pune în tigaie. Peste el se pune vine alb și se așteaptă până se reduce. Se adaugă smântână de gătit, pătrunjel și este gata. Opțional, poți prepara, în paralele, o mămăliguța ca la mama acasă.

Poftă bună!