Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin trăiesc de ceva timp o adevărată poveste de dragoste. Se susțin unul pe celălalt în fiecare lucru pe care îl fac. Vedeta a lăsat trecutul în urmă și acum se bucură din nou de sentimentul nobil al iubirii. 

În cadrul unui podcast în care a fost invitată, Andreea Marin a fost întrebată despre diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei.

Andreea Marin a spus adevărul despre diferența de ani dintre ea și iubitul ei

De asemenea, vedeta a povestit cum s-au cunoscut cei doi. Suferința i-a unit, fiind un motiv întemeiat care a stat la baza relației lor. Iată ce a declarat Andreea Marin, în cadrul podcas-ului lui Damian Drăghici.

,,Nu e o problemă pentru mine. Sunt aproape 11 ani între noi, dar bătrânică se ţine bine. Este ultimul lucru la care mă gândesc – diferența de vârstă. Nu e prima relație în care eu sunt mai în vârstă.

Dacă ne vezi unul lângă altul nici nu îți dai seama că există această diferență. Atâta vreme cât de potrivim minte, trup și suflet nu văd vreo problemă.

@flory_floo #NikeShesBallin #vaidaflorentina ♬ suono originale – Vaida-Florentina

Pe noi ne-a unit suferința, așa ne-am întâlnit. Fiecare dintre noi pierduse un om extrem de drag, de apropiat. Eu abia îl pierdusem pe tata.

Așa ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele. Nu a fost dragoste la prima vedere, lucrurile au venit în timp și într-un mod sănătos”, a povestit Andreea Marin, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Ce a spus vedeta despre venirea pe lume a unui copil

Andreea Marin este mama unei adolescente minunate pe nume Violeta. Ea s-a născut în urma relației pe care a avut-o cu Ștefan Bănică.

,,Un lucru pe care mi-l doresc tare mult e al doilea copil. Să vedem ce planuri are Dumnezeu din punctul ăsta de vedere. E un timp pentru toate”, a menționt Andreea Marin în cadrul aceluiași podcast în care a fost invitată.