Deși nu are înălțimea ideală, Carmen de la Sălciua are un trup de invidiat, la care multe femei doar visează. A avut și ea momente în care nu se simțea bine în pielea sa, dar acestea nu au fost de durată. A demonstrat de mai multe ori că este o femeie puternică și ambițioasă și ori de câte ori își propune ceva, reușește. În ultima vreme, sesiunile de întrebări și răspunsuri de pe Instagram sunt la ordinea zilei, pentru că iubește să stea de vorbă cu fanii săi, față de care a arătat din nou că nu are niciun secret.

Carmen de la Sălciua le-a răspuns sincer internauților

Admiratorii ei apreciază enorm faptul că nu le ascunde nimic și că ne le evită întrebările și vor să afle tot mai multe lucruri despre ea. Unii doar îi trimit mesaje de apreciere, în timp ce alții și-au propus să îi ceară sfaturi de viață sau să îi adreseze întrebări personale. Mulți știu despre ea că ultimii ei ani din viață nu au fost atât de buni pe plan personal, pentru că după ce a divorțat de fostul ei soț, Culiță Sterp, nu a reușit să își mai găsească fericirea în brațele unui alt bărbat. În schimb, o duce de minune pe plan profesional, pentru că lansează hit după hit, iar proiectele sale ajung în topuri de fiecare dată.

Despre felul în care arată nimeni nu are nimic de obiectat. Artista are un trup de zeiță, pe care știe foarte bine cum să îl pună în evidență, iar de curând le-a povestit fanilor ce alimente consumă, pentru arăta atât de bine.

Care este dieta pe care o urmează Carmen de la Sălciua! Vedeta a spus cum reușește să se mențină în formă

„Pește, pui, carne slabă, fug, fac abdomene, log, criolipoliză, x body și beau multă apă”, acesta este secretul lui Carmen de la Sălciua, despre care le-a vorbit fanilor de pe rețelele sociale.