Theo Rose nu mai are nevoie de prea multe prezentări. Piesele sale au ajuns la inimile fanilor, iar publicul abia așteaptă să o vadă pe scenă. Chiar dacă artista are oameni care îi adoră melodiile în toate colțurile țării, puțini știu de unde provine, de fapt, numele de scenă. 

Theo Rose: Nu știam ce avea să se întâmple cu numele ăsta

Theodora Maria Diaconu, pe numele său real a cochetat cu muzica de pe vremea când era doar copil. Artista a povestit că nici măcar nu și-a ales ea numele, ci a fost decizia celor din jurul ei. Mai exact, o veche prietenă a considerat că acest apelativ este potrivit pentru artistă.

Theo Rose a avut de ales din mai mule variante simple, dar toate erau deja înregistrate la OSIM. Așa că, artista a trebuit să își găsească un alt nume de scenă ușor de reținut pentru fani.

Ba mai mult, tânără a povestit că nu se aștepta ca acest apelativ să ajungă pe buzele multor oameni, care îi fredonează piesele. La acel moment, Theo Rose credea că va fi cunoscută sub acest nume pentru puțin timp.

@video.clipuri1 #theorose #podcast #fy #foryou #2022 #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

„Cineva m-a botezat așa. Eram în căutarea unui nume de scenă, pentru că pe vremea când eu m-am lansat în industrie se purtau tot felul de nume. Aș fi vrut să fie Theo și atât sau Teea, dar ceva simplu. Erau toate variantele înscrise la OSIM și atunci a trebuit să găsesc o alta, care să fie sonoră.

Cineva m-a botezat și mi-a zis: „Ce părere aveți dacă ar fi Theo Rose?”  Era prietena fostei mele managere. Nu cred că am rezonat de la început, dar am acceptat, pentru că era o nebunie, nici nu am luat în serios”, a povestit Theo Rose în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.