Theo Rose este senzația momentului. Artiștii se bat pentru colaborări cu ea, iar piesele ei ajung mereu pe primele pozitții în topuri. Theo este una dintre cele mai bune voci din generația nouă de artiști și nu este de mirare că are evenimente pe bandă rulantă. Artista are agenda plină și de abia face față petrecerilor unde trebuie să cânte.

Theo Rose a afirmat de nenumărate ori că este o norocoasă pentru că s-a născut într-o familie care o susține și o iubește necondiționat. Tânără a recunoscut că participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost o adevărată rampă de lansare pentru ea. Theo cocheta cu muzica și înainte de această etapă a vieții sale, dar nu la fel de vizibil ca acum.

Theo Rose are o poveste interesantă în spatele numelui de scenă

Artista nici măcar nu și-a ales numele de scenă, ci i-a fost oferit de către cei din jurul ei. Theo a avut de ales dintre mai multe variante, dar, din păcate, niciunul nu a putut fi folosit. Din cauză că cele mai simple variante erau deja înscrise la OSIM, artista s-a ales cu ultima variantă, cea de Theo Rose”.

„Cineva m-a botezat așa. Eram în căutarea unui nume de scenă pentru că pe vremea cand eu m-am lansat în muzică erau tot felul de nume. Aș fi vrut să fie „Teo” și atât sau „Thea”. Erau toate variantele înscrise la OSIM. Atunci trebuia să găsesc o alta care să fie sonoră. Și atunci m-au botezat și mi-au zis Theo Rose. Nu știu dacă am rezonat. L-am acceptat așa pur și simplu. Nici nu l-am luat în serios, nu aveam habar ca va trebui să-l car în cârca toată viața.”, a povestit Theo Rose în cadrul podcastului lui Măruță.

Care este, de fapt, numele real al lui Theo Rose și ce scrie la ea în buletin. „Eu nu eram în plan să mă nasc”
ProFM

Ce scrie în buletinul artistei

Dacă alegerea numelui de scenă a fost o întreagă aventură, numele real, din buletin, are și el o poveste interesantă în spate. Theo Rose a vorbit despre asta în podcastul lui Damian Drăghici.

„Sunt născută pe 8 august, pe 7 august este Sfânta Teodora și pe 15 august e Sfânta Maria. Eu n-am fost în plan să mă nasc, așa că un preot mi-a ales numele. Teodora, în greacă, înseamnă darul lui Dumnezeu.”, a povestit Theo Rose.