Teo Trandafir nu are nevoie de prea multe introduceri. Prezentatoarea are în spate ani de experiență în televiziune și este un etalon când vine vorba de emisiuni în prime time. Teo a intrat în familia turcilor de la Kanal D, dar asta nu înseamnă că a uitat de vechii ei prieteni de la PRO TV. 

Teo Trandafir a devenit cunoscută odată cu lansarea emisiunii ei pe PRO TV. De atunci și până acum, Teo a evoluat și a lucrat intens la imaginea ei. Deși nu are nevoie de prea multe introduceri, prezentatoarea de la Kanal D a rămas mereu modestă. Teo nu s-a caracterizat niciodată cu prea multe cuvinte de laudă, chiar dacă ar fi meritat din plin. Vedeta a lăsat mereu să fie apreciată de către cei din jur și a lăsat ca munca să vorbească pentru ea.

Teo Trandafir nu a uitat de colegii ei de la PRO TV

Teo Trandafir bifează audiențe zilnic la Kanal D, dar asta nu înseamnă că nu își amintește și de perioada de la PRO TV. De multe ori, fanii au fost curioși să afle în ce relații a mai rămas cu foștii ei colegi. Prezentatoarea a recunoscut că nu are foarte mulți prieteni, dar pe aceia pe care îi are, îi prețuiește foarte mult.

Care este, de fapt, legătura dintre Teo Trandafir și Andi Moisescu. „Adesea m-am simțit trădată”
Facebook

Se pare că sentimentul este reciproc. Prietenii lui Teo Trandafir au fost mereu de partea prezentatoarei și au considerat-o ca fiind o soră pentru ei. Teo este conștientă de calitatea oamenilor pe care îi are lângă ea. Unul dintre oamenii care i-au intrat la suflet prezentatoarei este Andi Moisescu. Juratul de la PRO TV a caracterizat-o pe Teo Trandafir într-un mod original, iar de atunci, vedeta de la Kanal D a simțit că are o legătură puternică cu el.

„La un moment dat, la o adunare erau Florin Călinescu, Andi Moisescu şi Geanina Corondan. Florin Călinescu l-a rugat pe Andi Moisescu să caracterizeze nişte persoane. Când a ajuns la mine, a spus că nu mă poate caracteriza pentru că sunt sora lui şi am mâncat împreună salam pe ziar. Ce poate spune mai frumos un prieten despre tine?!”, a povestit Teo Trandafir pentru impact.ro.