Bianca a răspuns la o întrebare controversată legată de Victor Slav, fostul său soț. Vedeta nu se ferește oricum să dea cărțile pe față și să-și exprime părerile față de ceilalți

Bianca Drăgușanu este cunoscuta vedetă din România ce s-a făcut remarcată prin cariera de model și asistentă TV. Ulterior, Bianca a devenit virală în momentul în care a decis să-și facă o serie de intervenții estetice. Focoasa blondină a fost invitată în emisiunea lui Măruță, acolo unde a participat la provocarea acestuia.

Bianca a făcut parte din „Spui tot sau îți ia gura foc” din cadrul emisiunii „La Maruță”. Aceasta a răspuns la o întrebare legată de fostul său soț, Victor Slav.

Ce a putut să spună blondina despre Victor Slav

Directă și sinceră din fire, Bianca Drăgușanu nu se dă în lături să spună lucrurilor pe nume. De câte ori are ocazia să-și exprime părerile despre ceva sau cineva anume, vedeta „varsă” tot. Regula provocării lui Măruță este destul de simplă. Ea constă în câteva întrebări pe care le citești în gând, apoi alegi să le dai răspunsul cu voce tare sau nu. În cazul în care alegi să nu spui răspunsul, trebuie să mănânci bulete de cașcaval cu diferite sosuri extrem de picante.

Curajoasă de fel, Bianca a decis să nu mănânce iute și să fie sinceră până la capăt. Așa că i-a cerut lui Măruță să citească întrebarea cu voce tare. Aceasta era legată de fostul său soț, Victor Slav și suna cam așa: „Dacă ar fi să alegi un singur cuvânt care să-l caracterizeze pe Victor Slav, care crezi că i s-ar potrivi cel mai bine?”. Vedeta a răspuns imediat și a spus că fostul său partener este un nepriceput.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014

Vă reamintim că fosta asistentă Tv și fostul prezentator s-au căsătorit în anul 2013. Însă, la numai un an de la nuntă, aceștia au divorțat. Divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a avut loc în anul 2014, după ce aceasta a fugit la Paris cu fostul ei iubit, Adrian Cristea. În prezent, Bianca și Victor păstrează legătura doar pentru copilul pe care îl au împreună.

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.