Andra se numără printre artiștii de top din țara noastră. Se mândrește cu o carieră la care mulți cântăreți doar îndrăznesc să viseze și, pe lângă succesul remarcabil pe care îl are în plan profesional, artista este împlinită și în plan personal. Este foarte cunoscută nu numai în țara noastră, ci și peste hotare. De-a lungul timpului a avut ocazia să colaboreze cu alți artiști din străinătate, iar succesul a fost garantat.

Andra se pricepe foarte bine la ceea ce face, însă, se pare că, după ce a terminat facultatea, visul artistei a fost cu totul altul. Nu e timpul pierdut, pentru că încă ai are posibilitatea să-i vadă visul împlinit. Mai exact, partenera de viață a lui Cătălin Măruță își dorea să devină profesoară de canto, fapt care se va și materializa, după cum se pare.

„Acum am posibilitatea ca într-o zi să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică.”, declara Andra la momentul absolvirii facultății.

social media

Andra, mărturisiri despre începutul ca artistă

Andra s-a confruntat cu situații dificile la începuturile carierei sale. Nu a fost deloc ușor să devină persoana care este astăzi. A făcut mai multe sacrificii, însă se pare că nu regretă nimic. Este foarte mândră de faptul că tot ce are în prezent a obținut numai prin forțele proprii.

„Din dragoste pentru muzică, voiam să urc mereu pe scenă. Încercam să nu ratez niciun concert sau niciun concurs. Nu a fost deloc ușor. Mergeam cu tatăl meu peste tot. Băteam toată țara din nord până în sud și de la est la vest, cu trenul sau cu autocarul. Ne era cald sau frig, adormeam cu bagajele în brațe, dar nimic nu m-ar fi făcut să renunț și nici nu regret nimic. Am învățat multe din aceste experiențe și m-am hrănit din relația cu publicul, am fost foarte conectată la cei din fața mea, atentă la reacțiile lor.”, a mărturisit Andra, într-un interviu.