Cătălin Dobrescu a dat-o de gol! Pe ce aruncă Oana Radu banii?

Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu, a dat din casă și a dezvăluit câteva amănunte din relația de cuplu și ce lucruri îl deranjează la partenera sa. Printre acestea se numără și un mic „viciu” pe care vedeta îl are și care îi consumă mare parte din venituri.

Cătălin Dobrescu și Oana Radu s-au căsătorit civil în urmă cu un an, iar de ceva timp formează un cuplu solid. Cei doi s-au cunoscut cu bune și cu rele, iar relația acestora pare să meargă perfect. Recent, aceștia s-au întâlnit într-un cadru aparte, Cătălin Dobrescu fiind invitat în cadrul emisiunii  „Detectorul de minciuni”, moderată de soția lui.

Aflat sub presiune detectorului de minciuni, Cătălin Dobrescu a dat cărțile pe față și a spus ce îl deranjează la partenera sa și a dat-o de gol. Se pare că, Oana Radu nu poate să se stăpânească atunci când vine vorba de cumpărături. Artista aruncă banii pe diverse lucruri pe care nu le folosește niciodată.

„Nu suport la Oana cafeaua, bea foarte multă cafea, în special cu lapte, anumite pofte culinare. Nu prea consumă alimente sănătoase. Cu banii iar e ceva nasol, pentru că de foarte multe ori cumpără lucruri pe care le-a cumpărat și rămân în plasă și de acolo pleacă undeva pe la părinții mei pe la țară sau pe la mama ei, la neamuri, la altcineva”, a declarat Cătălin Dobrescu.

Care este cel mai mare „viciu” al Oanei Radu! Pe ce își aruncă artista veniturile. „Cu banii e ceva nasol”
Instagram

Oana Radu, pregătită să fie mămică

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au împlinit recent un an de la căsătorie iar relația lor pare să meargă foarte bine. Mau mult, cei doi se gândesc să devină părinți și își imaginează cum va arăta familia lor în viitor.

„Iubitul meu își dorește băiat, dar o sa avem o fata, ca eu asta vreau. Așa că mai bine s-ar ruga să avem fetiță pentru că dacă o să avem băiat, o să-i aleg eu numele și sigur nu o să-i placă. Deci cum o dă, tot nu e bine. Singura șansă e să fie fată.

Nu știu dacă o sa fiu o mamă bună, dar mă bazez pe el. El este foarte cerebral. Eh, glumesc. Eu mai am de reparat chestii la mine, la nivel psihologic, dar cu trecerea timpului sigur o să se rezolve tot.”, a spus Oana Radu, în urmă cu ceva timp.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.