Nicole Cherry mai are puțin și va pregăti petrecerea de un an pentru Anastasia.

Nicole Cherry are tot ce își poate dori o femeie la vârsta ei. Artista are o familie frumoasă care o susține și, cel mai important, are o fetiță pe care și-a dorit-o din tot sufletul. Totuși, „Cireșica” trăiește cu un mare regret pe care îl povestește mereu cu lacrimi în ochi.

Până acum, viața lui Nicole Cherry s-a așezat fix așa cum și-a dorit. Artista experimentează de șapte luni statutul de mămică și este cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat până acum. Anastasia a venit la momentul potrivit, așa cum și-a planificat artista. Deși se bucură enorm de acest lucru, un singur aspect îi umbrește fericirea.

Nicole Cherry regretă enorm faptul că bunica ei s-a stins din viață înainte de a o cunoaște pe Anastasia. Artista și-a dorit foarte mult ca bătrânica să își vadă strănepoata, dar, din păcate, acest lucru nu a fost posibil.

„Bunica înseamnă casa, locul. Se ducea și-mi făcea toate poftele. Îmi pare rău că nu a apucat să mă vadă în postura de mamă. Dar mă bucur că a apucat să mă vadă reușind în viață. Dacă ar fi acum aici, i-aș spune că am o fetiță cu ochii verzi”, a spus Nicole Cherry într-o emisiune la Kanal D.

Care este cel mai mare regret al lui Nicole Cherry. Artista vorbește de fiecare dată despre asta cu lacrimi în ochi
Instagram

Bunica lui Nicole Cherry l-a plăcut foarte mult pe Nicole Cherry

Mai mult, se pare că bunica lui Nicole l-a cunoscut pe Florin, actualul soț al artistei. Femeia și-a dat „acordul” și a simțit că el va fi persoana care o va face pe nepoata ei fericită. „Cireșica și bunica ei au avut o relație specială și, drept dovadă, artista se roagă foarte mult la ea.

„Își dorea să fiu iubită și fericită. S-a bucurat că am un băiat așa ca Florin, se ruga mereu pentru el. Eu mă rog în fiecare seară la ea, să mă ajute. În general sunt o fire foarte rezervată, nu prea spun „te iubesc”, dar regret că nu i-am spus asta mai des”, a încheiat Nicole Cherry.

@video.clipuri1 #nicolecherry #kanald #teoshow #lacrimi #nicolecherryofficial #videoclipuri1 #fypシ #2022 ♬ sunet original – video.clipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.