Reclamă

La această întrebare majoritatea ar raspunde că obiectele din baie sunt cele care dețin cât mai multe bacterii, însă specialiștii sunt de altă părere.

Potrivit omului de știință american Charles Herb, chiuveta din bucătărie este cea mai mare sursă de bacterii, deoarece în ea se aruncă mereu tot felul de resturi- de la apa murdară rezultată în urma spălării vaselor, până la microorganismele din carnea pe care oamenii o dezgheată în chiuvetă.

Toate aceste lucruri pe care oamenii le fac uneori fără să își dea seama, pot provoca infecții cu Salmonella și Escherichia ecoli.

Așadar, oamenii se pot îmbolnăvi fără să își dea seama, deoarece bacteriile se pot răspândi cu ușurință în toată bucătăria, ajungând până și în mâncarea preparată de aceștia.

Recomandarea profesorului este să curățăm cât mai bine toate obiectele din bucătărie cu soluții dezinfectante și să ținem de-o parte carnea și produsele alimentare.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro