Andreea Bălan și Andreea Antonescu se cunosc de când avea câțiva ani. Cele două sunt colege de scenă, dar, înainte de toate, sunt unite de o prietenie puternică și au o relație specială care durează de ani buni. Tocmai de aceea, pentru că se cunosc foarte bine, cele două știu defectele și calitățile fiecăreia.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează unul dintre cele mai reziste duo din industria muzicală. Cele două au trecut prin prea multe, așa că nimeni și nimic nu le mai poate despărți. Deși viața lor nu a fost mereu una roz, artistele au reușit să se susțină și să se înțeleagă reciproc.

Cele două vedete au avut parte și de obstacole destul de greu de depășit. Artistele nu au vorbit una cu cealaltă mult timp, până când Andreea a fost la un pas să moară. Atunci, Andreea Antonescu și-a dat seama că niciun orgoliu nu poate fi mai presus decât viața și că este bine să apreciem ce avem.

Care este cel mai mare defect al Andreei Bălan. Colega sa, Andreea Antonescu a dat-o de gol Social Media

Andreea Antonescu: „Asta-i reproșez”

După ce au reluat legătura, între ele s-au întâmplat doar lucruri frumoase. Au reluat proiectul Andre, spre bucuria fanilor și, de departe, au participat la cea mai nebună aventură din viața lor. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au mers în „America Express” și, cu siguranță, a fost o aventură care le-a unit pentru totdeauna.

„Drumul Aurului” nu a fost deloc unul ușor, iar dorul de casă și de copii și-a pus mereu amprenta asupra lor. Dar, pentru că se cunosc atât de bine, au știut mereu să se completeze și să își ridice moralul reciproc. Artistele au știut că vor ieși la iveală și părți mai puțin plăcute, dar și-au asumat asta.

Atunci când vine vorba de defecte, fiecare a recunoscut că le are pe ale ei, iar Andreea Antonescu știe că buna ei prietenă suferă de faptul că nu știe să se aprecieze la adevărata valoare și că nu este conștientă cât de minunată și puternică este.

„Cel mai mare defect al ei e că nu e conștientă cum e ea, de fapt. Ăsta e marele ei defect. Nu e conștientă de ce om este ea, mă refer la om bun. Asta-i reproșez. Nu știe ce om mișto e.”