Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din România. Cu o carieră de zeci de ani în acest domeniu, artistul a scos pe piață nenumărate hituri. Invitat fiind la o emisiune televizată din România, artistul a fost întrebat ce sumă a primit cel mai mult la o cântare, drept bacșiș. Mulți oameni nu reușesc să agonisească într-un an, cât a primit artistul într-o singură seară.

Iubitorii de manele și fanii acestuia îl invită la diverse evenimente. Deși știm că maneliști invitați la evenimente încasează sume substanțiale de bani, Vali Vijelie a bătut recordul. Artistul a mărturisit ce sumă enormă de bani a primit drept bacșiș.

Vali Vijelie: „Am luat mai mult de 50.000 de euro”

Invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, artistul a mărturisit că a primit drept bacșiș mai mult de 50.000 de euro. Se afla la Hanul Drumețului, unul dintre cele mai renumite restaurante din București.

„Sincer, și am și martori. Am vreo, cred că, 4 sau 500 de martori. 50.000 de mii de euro bacșiș, dintr-o seară. Și spun și unde cântam. La Hanul Drumețului. Am luat mai mult de 50.000 de mii. Până să vină criza.”, a spus artistul, la emisiunea de pe ProTv.

@video.clipuri1 #valivijelie #sosurilepicante #catalinmaruta #lamaruta #protvromania #fy #2022 #videoclipuri1 #bucuresti #sosuriiuti ♬ original sound – video.clipuri1

Vali Vijelie: „De multe ori umblam desculț”

Deși acum duce o viață la care mulți doar visează, copilăria lui Vali Vijelie a fost una plină de neajunsuri. Haine noi purta o singură dată pe an. Pentru a nu-și strica pantofii pe care îi avea, artistul a povestit că mergea desculț, de cele mai multe ori.

social media

„Mă îmbrăcam cu haine noi o dată pe an, de Paște. De asta mă duc acum des la cumpărături. Așa era pe vremuri, aveam puțin, dar eram fericit. Recunosc că de multe ori umblam desculț ca să nu-mi stric pantofii. Vara ieșeam doar cu niște pantaloni scurți pe mine, să nu îmi bat joc de haine.”, povestea manelistul pentru presa din România, în urmă cu ceva timp.