Dorian Popa se lasă surprins de cariera sa în fiecare zi și, tocmai c

Dorian Popa se numără printre norocoșii care nu prea au simțit pandemia. Chiar dacă spectacolele nu au fost mai prezente în agenda lui, artistul și-a găsit alte preocupări. Dorian și-a ridicat propriul cartier rezidențial, iar asta nu e tot. De curând, a revenit și pe scenă.

Dorian Popa nu are motive să se plângă. Artistului îi merge mai bine ca niciodată, pe toate planurile. Personal, relația cu Babs este mai solidă ca niciodată. Cei doi sunt împreună de aproape zece ani și se pare că rezonează foarte bine. Liniștea și înțelegerea de pe plan amoros îl motivează pe vlogger să bifeze multe reușite pe plan profesional.

Dorian Popa este pe punctul de a face primele tranzacții importante din viața sa. Artistul este la un pas distanța de a-și vinde casele din Hâtz Residence, iar asta este o mare realizare pentru el. Vloggerul a fost extrem de transparent cu fanii lui și a filmnat pas cu pas fiecare etapă. Deși a fost mai mereu prins cu treabă la șantier, Dorian și-a făcut timp și pentru alte activități.

Care este cel mai inediat loc în care a cântat, vreodată, Dorian Popa. „Mi se pare scris pentru mine”
Instagram

Pe Dorian Popa nu-l încântă deloc festivalurile

Nu mai este niciun secret faptul că artistul se simte cel mai bine pe scenă. Dorian Popa și fanii lui au o conexiune extrem de puternică, iar acesta se încarcă mereu cu energie de la comunitatea sa. În această vara, artistul nu a dus deloc lipsă de evenimente, iar asta nu a putut decât să-i confirme că este foarte iubit de către public.

De-a lungul carierei sale, Popa a cântat la fel de fel de evenimente. De la majorate până la zilele comunelor, Dorian și-a onorat toate promisiunile. Tocmai când credea că nu îl mai poate surprinde nimic, vloggerul a primit o invitație care l-a lăsat mască.

La începutul lunii, în timp ce toată lumea se distra la festivaluri, Dorian Popa a fost chemat să cânte la un eveniment privat la biserică. Asta nu l-a deranjat deloc, ci, din contră. A interpretat totul ca fiind un semn, mai ales că el nici nu este adeptul festivalurilor.

@jimmy.pov♬ sunet original – Jimmy

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.