Denis Roabeș, artistul trupei „The Motans” a fost luat la întrebări de către Damian Drăghici. Întrebările adresate de acesta n-au tocmai cele mai comode, Damian Drăghici fiind curios care a fost locul cel mai ciudat în care Denis a întreținut relații intime.

Artistul nu s-a rușinat la auzul întrebării! Prin urmare,  a oferit răspunsul la această întrebare. Ceea ce a declarat puteți urmări în videoclipul de mai jos.

Denis Roabeș, dezvăluiri din intimitate

@themotans.music

Mai sincer ca niciodata 😂@themotans

♬ sunet original – The Motans

„Pe balcon.” a fost răspunsul lui Denis Roabeș la întrebarea adresată de Damian Drăghici

În momentul de față, Denis Roabeș este implicat într-o relație sentimentală. Partenera sa se numește Bianca. Cei doi s-au cunoscut când Denis susținea un concert la Cluj Napoca. Mai apoi, s-au reîntâlnit la Dej, unde și de această dată Denis Roabeș concerta. Acela a fost momentul când o frumoasă poveste de dragoste începea.

După ce a terminat de susținut momentul artistic, Denis s-a dus cu Bianca la o benzinărie și i-a oferit câteva sticluțe de vodkă.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire.

După concert am zis să mai stăm împreună de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă.” a declarat Denis, conform Viva!

Denis Roabeș nu se bucură de succes doar pe plan sentimental, ci și profesional. Pe lângă concertele pe care le susține cu „The Motans”, din toamnă, artistul va putea fi urmărit în calitate de antrenor al emisiunii „Vocea României”.