Serghei Mizil a răspuns la întrebările incomode ale lui Dan Capatos

Care este cel mai ciudat loc în care a făcut amor Serghei Mizil. Când a auzit, Dan Capatos a râs copios!

Serghei Mizil este cunoscut pentru răspunsurile directe pe care le oferă în cadrul emisiunilor unde este invitat. De aceasta dată, Dan Capatos a fost cel care l-a provocat să răspundă la următoarea întrebare incomodă în cadrul emisiunii Xtra Night Show”: care este cel mai ciudat loc în care a făcut amor Serghei Mizil. Răspunsul lui Serghei Mizil nu a întârziat să apară.

„Dan Capatos: Cel mai ciudat loc în care ai făcut sex vreodată?

Serghei Mizil: Cel mai ciudat loc în care am făcut sex a fost cu fostul meu…am furat-o de două ori cu fostul meu prieten, Mădălin Voicu, când am mers la munte și o ardeam pe una pe capotă și el îi dădea contre cu mașina. Înțelegi?

Dan Capatos: Ce făcea, mă?

Serghei Mizil: Dădea contre cu mașina…

Dan Capatos: A, am înțeles…

Serghei Mizil: Și, a doua oară când a fost…îți dai seama cât de prost eram și matol… o arsese el înainte și după aia am ars-o eu…și după aia spune „Ești mai mic ca Mădălin în bazin”, și eu de colo „Mădălin nu are bazin”…dar la piscină înțelegi? Ai rămas mut.

Dan Capatos: A rămas aoleu…cu cine am făcut-o? Cu extratereștrii

Serghei Mizil: Și a rămas șocată că ea nu știa că am piscină în sufragerie. Piscină unic în sufragerie. De unde să știe ea?…Și mi-a zis „Știi că este mai mic ca Mădălin în bazin”…Du-te de aici că n-are nimeni…numai eu.

Dan Capatos: „N-are nimeni bazin mai mare ca al meu”

Serghei Mizil: A rămas aia mută și în fine, treaba ei,” a fost dialogul dintre Serghei Mizil și Dan Capatos.