Dorian Popa a ajuns să fie unul dintre cei mai iubiți și urmăriți vloggeri din țara noastră, având deja peste 2 milioane de subcriberi pe canalul lui de YouTube. Este foarte mândru de realizările sale de până acum, dar nu are de gând să se oprească aici, pentru că și-a setat un obiectiv și tot ce mai vrea este să își atingă scopul. Artistul nu a fost mereu plin de bani ca acum și nu și-a permis orice. A început de jos, a muncit din greu și cu puțin noroc a ajuns să aibă foarte, foarte mulți bani și să ducă o viață de lux.

Dorian Popa muncește zilnic pentru visul său

Ei bine, sumele de bani pe care le câștigă nu îl mulțumesc pe artist, pentru că acesta își dorește să ajungă la un milion de euro. Vloggerul și-a deschis inima în fața tuturor și le-a povestit că nu mai are mult până când își va vedea visul împlinit. Chiar într-un podcast, unde a fost invitat recent, a mărturisit că ajunge să câștige doar din mediul online undeva la 40.000 de euro pe lună și numai Cheluțu, câinele lui, a reușit să adune până acum peste 150.000 de euro în total și că se teme să nu îi fie furat, cum a pățit Lady Gaga.

Chiar dacă are tot ceea ce își dorește, se pare că trăiește cu grija zilei de mâine. Este de părere că o carieră în showbiz, așa cum este a sa, este una efemeră și niciodată nu poți avea idee ce se poate întâmpla.

Care este cel mai are vis al Dorian Popa! Artistul și-a deschis sufletul în fața fanilor: "Mai am de muncă un piculeț până la..."

 

„Dumnezeu m-a adus aici și cu siguranță totul i se datorează. Eu nu am făcut decât să prelucrez ce am primit de la El.. Dacă Dumnezeu nu își dorește și mai mult de la mine, să fim sănătoși și să scăpăm de situația aceasta apăsătoare. În primul rând a fost un noroc chior, ca să zic așa, faptul că online-ul a fost una dintre ramurile care «a înflorit» în această perioadă nefavorabilă. Pe de altă parte… zice graiul viu că «norocul ți-l mai faci și cu mâna ta»… Din acest punct de vedere pot să vă spun că investesc de ceva ani în tot ceea ce înseamnă social media, motiv pentru care cred că acum culeg roadele. Cred că voi mai avea griji mulți ani de aici încolo… cariera în showbiz este extrem de efemeră. Domnul Țiriac a spus că «Ai atâția bani câți poți scoate din buzunar»… așa că mai am de muncă un piculeț până la milion cash”, a declarat Dorian Popa.