Cleopatra Stratan și Edward Sanda au reușit să demonteze toate miturile conform cărora tinerii nu se pot implica serios în mariaje. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă, iar căsnicia pare că le priește de minune. În plus, au reușit să treacă și unul dintre cele mai grele teste.

Cleopatra Stratan a fost mereu în lumina reflectoarelor și a dat lovitura în industria muzicală la câțiva anișori, atunci când spune că îl așteaptă pe Ghiță la portiță. Ani mai târziu, fiica lui Pavel Stratan l-a întâlnit pe Ghiță al ei, doar că numele lui este Edward Sanda și este sufletul ei pereche.

În urmă cu doi ani, artiștii au făcut marele pas de a se căsători religios, asta după ce Edward a cerut-o de soție pe Cleopatra chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Nunta a fost una discretă, însă, a arătat exact așa cum și-au dorit cei doi, fără prea mulți invitați, ci doar cu persoanele dragi alături de ei.

Care este cea mai scumpă pereche de pantofi din garderoba  Cleopatrei Stratan. A fost cadou de la soțul ei, Edward Social media

Cleopatra Stratan, o soție fericită

Pe Cleopatra și pe Edward nu i-a schimbat un act, ci, din contră. Artiștii se distrează la fel de mult și acum și nu simt nicio presiune a căsniciei pe umerii lor. Ba chiar au decis să testeze relația dintre ei, așa că au participat la unul dintre cele mai mari teste pentru cupluri și anume, „America Express”.

Având în vedere că s-au întors împreună, este mai mult decât evident că legătura dintre ei este una extrem de puternică. În fiecare zi, Edward Sanda se asigură că este un soț model și vrea să o surprindă pe aleasa inimii lui în cel mai frumos mod posibil. Tocmai de aceea, cadourile aproape că sunt la ordinea zilei.

Care este cea mai scumpă pereche de pantofi din garderoba  Cleopatrei Stratan. A fost cadou de la soțul ei, Edward Instagram

Cleopatra este răsfățată mereu de soțul ei, dar, de departe, cel mai frumos cadou pe care l-a primit a fost o pereche de pantofi de la Chanel, clasici, care nu se vor demoda niciodată. Edward are gusturi bune și nici banii nu sunt o problemă pentru el, având în vedere că pantofii au costat peste 800 de euro.