Într-un interviu pe care l-a acordat de curând unei publicații, Delia Matache a vorbit deschis despre cea mai mare temere a sa.

Deliei Matache îi este cel mai frică de boală. Artistei nu-i place să știe că cei dragi sufletului său se confruntă cu probleme de sănătate. De asemenea, Delia își dorește să aibă parte de sănătate pentru a-și putea duce la bun sfârșit dorințele pe care le are în momentul de față.

„Nu îmi place..”

Sursa: Social media

„Nu aș putea să fac un clasament. Dar cel mai probabil boala. Nu îmi place să îi știu pe cei dragi bolnavi. Bineînțeles, îmi doresc și pentru mine să fiu sănătoasă, să pot fi activă și să fac tot ce îmi doresc.” a mărturisit Delia pentru Click!

În momentul de față, Delia Matache se pregătește de zor pentru concertul pe care îl va susține chiar săptămâna viitoare, în zilele de 1 și 2 iunie. Artista recunoaște că s-a gândit de multă vreme la acest concept, numai că pandemia a pus-o în imposibilitatea de a-și putea duce planurile la bun sfârșit.

Show-ul la care Delia lucrează în acest moment va fi unul rock, iar la acest eveniment ce va fi organizat în primele două zile de vară din acest an vor lua parte mai mulți artiști îndrăgiți de public.

„Rockadelia este cel mai mare show pe care îl organizez anul acesta alături de echipa mea de la Roka Records. Este un concept la care ne-am gândit demult, doar că pandemia a pus puțin pe pauză acest proiect.

Și acum mă bucur că se întâmplă și că am ocazia să mă reîntâlnesc cu fanii într-un show rock, îndrăzneț. Voi avea și invitați care vor veni la Verde Stop Arena pe 1 și 2 iunie: Carla’s Dreams, The Motans, Grasu XXL, NANE, Macanache, Killa Fonic, EMAA și Paulina. Abia aștept!” a declarat artista pentru sursa citată