Ștefania și-a deschis recent inima în fața fanilor. Iubita lui Speak a stat câteva ore în șir de vorbă cu fanii ei de pe Instagram. Frumoasa vedetă a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri, unde fanii au vrut să afle tot mai multe lucruri despre ea. Fosta concurentă de la Asia Express a încercat să le răspundă tot mai multora dintre ei. Curiozitățile lor nu au rămas fără explicații din partea artistei.

Dacă anul trecut a fost unul greu, anul acesta dă semne că ar fi complet diferit. Vedeta are planuri serioase pentru 2021, după cum le-a povestit chiar ea admiratorilor săi. Speră ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine și să revină la normal. Ei bine, sunt toate șansele să se întâmple așa.

Ștefania, moment de sinceritate pe internet

Îndrăgita cântăreață și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi abia așteaptă să își unească destinele, dar pentru moment pandemia de coronavirus îi ține pe loc. Vedetele și-au jurat iubire veșnică, dar nu au ajuns încă în fața altarului.

Speak i-a cerut mâna iubitei sale în cadrul competiției de la Antena 1, Asia Express. Iubita lui, vizibil emoționată, a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri. Acum, mai rămâne doar să se căsătorească și cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla în anul care abia a început.

Printre sutele de întrebări pe care le-a primit de la fanii ei, a fost și una legată de cea mai mare frică a sa despre care artista a vorbit cu inima deschisă. Se pare că îi este mare frică să nu dezamăgească oamenii din jurul ei, dintr-un motiv sau altul.

Care este cea mai mare frică a Ștefaniei! Vedeta le-a dezvăluit totul fanilor: ”Mereu mi-a fost teamă să...”

 

„Mereu mi-a fost teamă să dezamăgesc oameni sau să nu fiu îndeajuns de bună…deci să dezamăgesc”, a fost răspunsul pe care l-a oferit Ștefania fanului curios.