Dorian Popa este o persoană sinceră de fiecare dată, iar fanii îl apreciază pentru asta. El nu se teme să aducă în discuție cele mai sensibile subiecte legate de viața sa personală. Nu de puține ori, artistul și-a pus viața pe tavă în fața admiratorilor fix așa cum este ea, cu riscul de a fi judecat de către gurile rele. Acestuia nu i-a păsat niciodată de hateri, deși cu o anumită teamă trăiește chiar și el, iar despre asta le-a vorbit în urmă cu doar câteva ore internauților, la Story.

Dorian Popa, mai sincer ca oricând

Vloggerul duce o viață de vis, la care multă lume de vârsta lui doar visează. Dorian Popa o duce bine și pe plan personal, nu doar pe plan profesional. El formează un cuplu cu Babs, pe numele său real Claudia Iosif. Cei doi îndrăgostiți locuiesc în aceeași casă și se simt de minune împreună, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber.

Recent, doi dintre admiratorii lui l-au întrebat pe artist care este motivația sa, dar care este și cea mai mare frică a sa. Ei bine, vedeta le-a oferit amândurora mult doritul răspuns. Se pare că are frica zilei de mâine, deși nu ar trebui, deoarece are suficienți bani, pentru a nu-și face probleme din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, el nu a făcut altceva decât să fie sincer cu internauții, care sunt adesea extrem de curioși în ceea ce îl privește. El muncește enorm și nu se lasă nicio clipă, indiferent de cât de greu ar fi drumul lui.

Care este cea mai mare frică a lui Dorian Popa! Fanii l-au întrebat, iar le-a răspuns sincer / FOTO

„Frica zile de mâine și cu ocazia aceasta vă răspund amândurora….întrucât de aici și motivația și drive-ul care mă fac să muncesc 27/7 și zilnic să încerc, zilnic, să mă autodepășesc”, le-a răspuns Dorian Popa fanilor săi curioși de pe contul său oficial de Instagram.