Cristina Ștefania mărturisește că îi este teamă de oameni și de ce sunt capabili.

Fiecare om are câteva frici în viața aceasta, iar ele pot să difere. Cristina Ștefania nu este exclusă din această categorie și a mărturisit chiar la podcastul partenerului ei de viață, Speak. 

Cristina Ștefania este una dintre cele mai cunoscute dansatoare, fiind alături de mai multe vedete pe scenă. După ce popularitatea sa a crescut, ea a intrat și în industria muzicală și are un succes răsunător. Pe rețelele de socializare are numeroși fani și se bucură pentru toate rezultatele sale fiindcă sunt muncite.

Artista a vorbit în podcastul moderat de iubitul ei, Speak despre fricile sale. Poate că v-ați aștepta să aibă o teamă de păianjeni, gândaci sau alte reptile, dar nu este deloc așa. La fel ca actrița Carmen Tănase, îi este frică de oameni și de ceea ce ar putea face ei. Conform spuselor sale, doar publicul te ridică sau te poate doborî.

 

@romania.singer @Stefania ♬ Hall of Fame – East End Brothers

„Dacă întreabă cineva care e cea mai mare temere a mea, spun că sunt oamenii. eu nu spun că mi-e frică de șerpi, păianjeni sau alte chestii. Mi-e frică de oameni. Mi se pare că oamenii pot să te dărâme total sau să te ridice foarte tare.” 

Cristina Ștefania, planuri mari de viitor

Cristina Ștefania se dedică 100% carierei sale și își dorește să devină cea mai bună. Pe lângă voce, aceasta face și coregrafii impecabile și lucrează foarte mult. A mărturisit că începe de show-uri, repetă intens pentru ca totul să fie perfect în fața publicului.

Cântăreața este și foarte visătoare, dorindu-și să ajungă și mai sus în carieră. Speak o susține necondiționat și este alături de ea în tot parcursul acesta. Cristina Ștefania știe cât este de dedicată și se mândrește că, la un moment dat, va culege roadele muncii sale.

„Faptul că eu sunt extrem de visătoare, nu varianta „sper ca în viitor să fiu, să fac”. Eu știu că în viitor o să fac, pe un vis. Adică eu sunt sigură, 100%, că în timpul cel mai apropiat o să fiu acolo unde mi-am pus eu țel pentru asta, nu visând. Eu știu sigur, eu nu sunt pe variantă, eu sunt 100%.”, a spus Cristina Ștefania la podcastul lui Codin Maticiuc.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.