Dacă nu îi va mai merge cu muzica, Ami are o as în mânecă.

Ami a revenit în atenția publicului odată cu participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Artista a demonstrat că este extrem de puternică și dispusă să își înfrângă orice frică. Dacă acum urcă pe cele mai mari scene pentru a le cânta fanilor, când era mică, alta era dorința ei.

Ami este una dintre cele mai bune voci din industria muzicală de la noi. Încă de când s-a lansat, artista a fost pe val și a avut la activ numai hituri. Vocea ei inconfundabilă a prins din prima la public, iar asta nu poate decât să o bucure. Spre deosebire de alți colegi de-ai ei de breaslă, Ami știe ce ar facea dacă nu i-ar mai merge cu muzica.

Deși este extrem de frumoasă și ar putea activa oricând în domeniul modelingului, artista are un alt plan de rezervă. Surprinzător sau nu, Ami și-ar dori să îi ia locul Andreei Esca la pupitrul știrilor. Vedera nu visează la asta fără un fundament. Nu multă lume știe că artista a urmat cursurile unei școli de televiziune, iar pasiunea ei pentru acest domeniu vine din familie.

weekend. Care este cea mai mare dorință a lui Ami. Andreea Esca sigur nu va fi de acord cu asta
Social media

Ami țintește sus

Mai exact, mama artistei este cea care a cochetat mult timp cu televiziunea. Femeia a prezentat știrile la un post local, iar Ami a crescut mereu cu această influență. Pentru a se asigura că se perfecționează, vedeta și-a construit acasă propriul pupitru de știri, acolo unde se juca când era mică.

„Mi-ar plăcea să îi iau locul Andreei Esca. Când eram mică îmi făcusem propriul pupitru de știri, improvizasem chiar și un prompter pe spătarul unui scaun și mă credeam în direct la TV. Și mama mea a prezentat știrile la un post de televiziune local din Baia Mare, și poate și de aici această atracție

Între timp, am urmat și cursurile unei școli de televiziune. Și cel mai mult îmi plăcea să prezint știrile. Chiar pot spune că am puțină experiență în domeniu, mai ales că licența mi-am dat-o pe știri sportive. Deci, m-aș descurca fără probleme la orice grup informativ de știri”, a spus Ami, pentru Libertatea. 

În prezent, lui Ami îi merge bine pe toate planurile. Din punct de vedere profesional, proiectele apar pe bandă rulantă, iar acum urmează și perioada încărcată a concertelor. Momentan, vedeta nu a declarat dacă mai urmează sau nu o emisiune la fel de solicitantă, dar cu toții știm cât de imprevizibilă este Ami. Așa că fanilor nu le rămâne decât să stea cu ochii pe ea.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.