Reclamă
Reclamă

Michael Jackson a fost și este unul dintre cei mai mari artiști ai tuturor timpurilor. Acesta a demonstrat că și-a meritat din plin titulatura de “regele muzicii pop”. Acum, milioane, poate chiar miliarde de fani îi simt lipsa, dar acesta va dăinui mereu prin intermediul pieselor sale care sunt nemuritoare.

Michael Jackson este o adevărată legendă a muzicii, iar cei care au afirmat că nu se va mai naște un altul ca el, s-ar putea să aibă dreptate. Performanțele muzicale ale acestuia sunt imposibil de egalat, cel puțin, până în prezent. Atunci când “regele muzicii pop” s-a stins din viață, industria muzicală a rămas vizibil mai săracă.

În timpul vieții sale, Michael Jackson a fost un exemplu și un model de bunătate și umanitate. Deși mulți au speculat pe seama acestor calități și au lansat în spațiul public o serie de afirmații care nu i-au făcut deloc cinste, Michael Jackson a încercat să rămână mereu aceeași persoană empatică cu cei din jurul lui.

Care este cea mai mare aroganță pe care a făcut-o, vreodată, Michael Jackson. Nu multă lume știe de ea
The Rolling Stone

Michael și-a dorit să fie o persoană obișnuită

Faima de care s-a bucurat Michael Jackson nu a fost deloc una ușor de gestionat, mai ales că fenomenul a fost unul uriaș. Peste tot pe unde merge, publicul era în delir. Fanii blocau străzi întregi, îi scandau numele și îi cântau piesele. Dar, pe cât de frumos și măgulitor poate părea, pe atât de greu devenise de la un timp.

Reclamă

Înainte de a fi un artist adorat de o planetă întreagă, Michael Jackson a fost om, iar ca om obișnuit simțea uneori nevoia de a trece neobservat și de a fi tratat ca o persoană normală. Evident, acest lucru a fost imposibil, însă, pentru a se bucura de acest “lux” măcar pentru câteva ore, artistul a găsit soluția perfectă.

Împreună cu echipa luil, acesta a închiriat un întreg supermarket doar pentru el. Accesul publicului a fost total interzis, astfel că acesta a putut să își facă cumpărăturile în liniște, fără să fie asaltat de fani.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro