Reclamă
Reclamă

Kim Kardashian are o viață foarte palpitantă și totodată foarte ocupată. Pe lângă faptul că este mama a patru copii, ea este de asemenea și fondatorul unor afaceri, cum ar fi linia ei de lenjerie intima, de parfumuri și cosmetice. Pare mult pentru o singură femeie, însă Kim reușește cumva să țina pasul cu toate aceste ocupații.

Într-un interviu recent, Kim a fost întrebată care este cel mai greu lucru cu care se confruntă din cauza faptului că este faimoasă. Răspunsul a fost unul mai degrabă neașteptat, deoarece vedeta se bucură de succesul pe care îl are, dar cu toate astea simte că este mereu ocupată și nu are timp suficient și pentru altceva înafara de cariera sa.

Kim și-ar dori să aibă mai mult timp pentru prietenii săi. Ea este conștientă că pentru a menține o relație de prietenie este nevoie să depui efort și să îi dedici timp, iar acest lucru este aproape imposibil pentru ea în momentul de față.

Vedeta a vorbit și despre celebritatea ei, de care se pare că de bucură pe deplin. Ea chiar a afirmat că nu este genul de persoană care să se plângă în vreun fel că nu are viață privată. Luând acestea în considerare, putem spune că Kim a fost făcută pentru viața de vedetă.

Reclamă

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro