Jorge are o băutură preferată la care nu poate renunța niciodată.

Jorge este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară. În prezent este concurent la „Te cunosc de undeva” unde face echipă împreună cu Ilona Brezoianu și acceptă provocările de transformare în diverse personaje. La 39 de ani se menține într-o formă de invidiat, dar are un alimente la care nu poate renunța niciodată. 

Jorge se bucură de succesul pe care îl are, dar reușește să aibă timp și pentru el. Artistul face sport și merge la sală pentru o formă fizică cât mai plăcută lui. Acesta are o băutură preferată la care nu poare renunța și o comandă oriunde merge, indiferent de anotimp. Oricât de necrezut ar părea, Jorge nu poate renunța la bere.

„Cred că la bere nu aș renunța niciodată. Eu și la cele mai sofisticate restaurante beau tot bere. Nu pot să beau vin. Nu-mi place. Așa că mereu comand bere și beau în orice anotimp.”, a spus Jorge într-un interviu pentru Spectacola.

Sursa foto: Social media

Ce ar face artistul, dacă ar putea da timpul înapoi

Jorge are și câteva regrete în viață care țin de propria persoană. Acesta și-ar fi dorit să citească mai multe cărți motivaționale care să-l ajute să se dezvolte pe toate planurile. El nu a fost încurajat de părinții săi în ceea ce privește lectura și nu a găsit motiv să o facă singur. Artistul recunoaște că în copilărie a avut parte de multe reproșuri, în loc să primească laude din partea familiei.

Aș fi început să citesc mai multe cărți motivaționale de la o vârstă mai mică. Nu am știut că pot există complimente la un copil, să îl încurajezi când greșește sau să îl iubești necondiționat. Eu am primit multe reproșuri, uneori chiar „corecție” că să pară mai gentil. Poate că atunci când eram mic mi-aș fi dorit să aud și un „bravo George. Poți fi mai bun!”, a mai spus artistul pentru sursa precizată.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.