Află care este adevăratul nume al Simonei Gherghe.

Simona Gherghe este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune de la noi din țară. Aceasta a debutat pe micul ecran în urmă cu 20 de ani la Antena 1, post la care a prezentat timp de două decenii producții de succes precum: „Acces direct” sau „Mireasa”.

Când vine vorba despre viața sa personală, Simona Gherghe este destul de rezervată în declarații. Drept dovadă, în urmă cu câțiva ani, atunci când și-a unit destinele cu Răzvan Săndulescu, anunțul a venit abia după oficializarea căsătoriei.

Adevăratul nume al Simonei Gherghe

În urmă cu câteva ediții, Simona Gherghe a dezvăluit un detaliu important în cadrul emisiunii matrimoniale pe care o prezintă. Când a venit vorba de depunerea actelor de către concurenții care vor să-și unească destinele în cadrul show-ului, Simona Gherghe a dezvăluit că numele său real este Simona Săndulescu, nicidecum Gherghe.

Sursa: Social media

În același timp, aceasta a precizat că la momentul în care s-a căsătorit a ales să poarte numele soțului,. Prin urmare, Gherghe este doar numele de scenă, după cum chiar Simona a spus.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu și-au unit destinele în luna mai a anului 2017. Într-un interviu pe care aceasta l-a acordat în urmă cu ceva vreme, a dezvăluit faptul că între ea și soțul ei a fost o sclipire atunci când s-au întâlnit.

La scurt timp au apărut și sentimentele, iar mai apoi, la o lună distanță de când s-au cunoscut, cei doi s-au mutat împreună.

„Ne-am plăcut mult la început. Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere. Iubirea a venit destul de repede, pentru că ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut.” a povestit Simona Gherghe, conform Viva.

Cât despre nunta lor, Simona Gherghe spune că evenimentul a fost unul care s-a desfășurat într-un cadru restrâns într-un timp record.

„Nu am pus foarte mare preţ pe povestea asta cu nunta. A fost o petrecere intimă, organizată într-un timp scurt. Nu am visat la rochia de mireasă şi sute de invitaţi. Mult mai mult decât să fiu mireasă mi-am dorit să fiu mamă.” a mai spus vedeta pentru sursa citată

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.