Artista și cele două fetițe pe care le are cu designer-ul Alexandru Ciucu sunt plecate în vacanță în România.

Aflată în plin proces cu designerul Alexandru Ciucu, vedeta se bucură de vară și de timpul petrecut alături de cele două fetițe. Cei doi încă sunt soț și soție, încât divorțul încă nu s-a finalizat. 

Acum vedeta se află împreună cu fiicele ei într-un loc absolut mirific din România. În ultimul interviu acordat pentru presa românească, Alina Sorescu a povestit că se bucură de vacanță cu cele mici. De asemenea, își încarcă bateriile pentru proiectele pe care le va începe de luna viitoare.

Alina Sorescu: ,,Din septembrie mă așteaptă o perioadă destul de încărcată.”

Artista a mers împreună cu fetele într-o zonă care se numește Toscana de România. Se bucură de vacanță și are planuri mari de viitor.

,,Sunt într-o zonă superbă, nu degeaba îi spune Toscana de România, pentru că este o zonă aflată în zona Valea Călugărească, Dealu Mare. O zonă viticolă cunoscută, și este un complex super, după cum vedeți un lac foarte frumos în spatele meu.

Sunt niște căsuțe în care ne-am cazat, exact ca din povești, colorate.

Fetițele sunt foarte fericite că avem un astfel de loc, se bucură de piscină, ne jucăm, sunt fericite că suntem în vacanță, ca toți copiii. Stăm câteva zile, în vara asta am decis să plecăm de mai multe ori, mai multe plimbări mai scurte.

Social media

E bine că sunt și eu în vacanță, trupa mea e în vacanță, și e un lucru minunat că îmi pot sincroniza vacanțele cu fetițele mele și ne putem distra împreună.

Vreau să-mi încarc și eu bateriile pentru că din septembrie mă așteaptă o perioadă destul de încărcată.”, a declarat Alina Sorescu, la antenastars.ro.

Alina Sorescu a zdrobit zvonurile apărute în presă

Aflată în plin proces de divorț cu tatăl fetițelor ei, vedeta a oferit câteva declarații cu privire la zvonurile apărute în ultima vreme.

,,În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat dupa ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine.

Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am facut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică.

Social media

Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea. Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului ‘Suflet de copil’, pe care l-a regizat.

Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a declarat Alina Sorescu, potrivit impact.ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!