Care au fost ultimele cuvinte ale Ginei Basoc, femeia care și-a pierdut viața în accidentul feroviar din Galați.

O nouă tragedie a speriat România! Accidentele, fie că vorbim despre rutiere, feroviare sau de muncă, se înmulțesc la noi în țară de la o zi la alta. Din cauza problemelor cu care se confruntă țara noastră, oameni nevinovați își pierd viața.  

Este și cazul Ginei Basoc, conductorul trenului din Galați, care a murit după accidentul produs în urmă cu câteva zile. Înainte de acest accident, soțul acesteia a vorbit cu femeia. Iată ce i-a spus aceasta partenerului său, cu doar câteva minute înainte de a deceda.  

Gina Basoc a avut o carieră lungă și impresionantă în cadrul CFR. Ea a început să lucreze în cadrul companiei de la vârsta de 18 ani.   

Care au fost ultimele cuvinte ale Ginei Basoc

Înainte de accident, Gina a vorbit cu soțul ei și i-a spus că a făcut mâncare și urmează să plece la serviciu cu trenul, ca de obicei. Niciunul dintre ei nu știa că aceasta avea să fie ultima lor conversație. Soțul a aflat de moartea soției sale de la spital.  

Care au fost ultimele cuvinte ale Ginei Basoc, femeia decedată în accidentul feroviar din Galați. Dezvăluirile soțului

„De la spital am aflat și eu. Eu muncesc la București și m-a sunat tatăl meu și sora mea. La 2:00 am ajuns acasă. Se înțelegea foarte bine cu colegii, cum se mai fac în trei schimburi de ture. Am sunat-o cu camera și am vorbit cu ea. A zis că a făcut mâncare, au stat la masă, au strâns masa și cam atât. Da, mi-a zis că la cinci pleacă cu trenul la serviciu”, a declarat soțul Ginei Basoc, la Antena 3 CNN.

„O persoană blândă”

Gina Basoc era o persoană apreciată și iubită de cei din jurul ei. Prietenii și colegii au descris-o ca fiind o femeie blândă, calmă și dedicată muncii sale.   

”O persoană blândă și nu există cuvinte. Nu am dormit toată noaptea de supărare și de o asemenea veste care am primit-o”, a mărturisit o cunoștiință.  

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.