Nepotul regretatei cântărețe de muzică populară Gabi Luncă, pilotul de raliuri Daniel Onoriu, s-a trezit din comă, după o perioadă lungă în toată lumea s-a temut pentru viața lui. 

Se pare că, o dată ce s-a trezit din comă, Daniel Onoriu a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată. Primele vorbe spuse de pilotul de raliuri sunt surprinzătoare.

Cum se simte acum Daniel Onoriu, după ce s-a trezit din comă

Fiica lui Gabi Luncă a oferit mai multe detalii legate de starea de sănătate a lui Daniel Onoriu, după ce s-a trezit din comă și a fost, totodată, la un pas de moarte. Din fericire, acum a scăpat de pericol.

„A făcut Dumnezeu o minune în viața noastră și îi mulțumim Lui și tuturor celor care s-au rugat alături de noi. Nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit astăzi, după 55 de zile de comă.

Măcar că ieri am primit vestea de la medici să ne pregătim de ce e mai rău. Pentru că deși analizele lui erau mai normale, resursele lui erau ajunse la capăt. Pregătiți-vă de ce este mai rău, ne-au spus. Și astăzi am primit vestea minunată: Daniel s-a trezit, a început să miște buzele, să încerce să vorbească.

A chemat asistenta care l-a îngrijit și a cerut să vină familia să-l vadă. Prima lui întrebare a fost: «De cât timp sunt în spital?».

Ăsta e semn pentru noi că mintea lui e încă întreagă, că Dumnezeu a făcut vindecarea lui pe toate planurile. În urma acestei septicemii extraordinar de complicate, medicii se așteptau să fie multe sechele. Mulțumim lui Dumnezeu că lucrurile sunt spre foarte bine”, sunt declarațiile făcute de Estera Onoriu, fiica lui Gabi Luncă.

A lăsat pe toată lumea mască. Care au fost primele cuvinte ale lui Daniel Onoriu când s-a trezit din comă
Facebook

Care au fost primele cuvinte ale lui Daniel Onoriu când s-a trezit din comă

Deși a fost inconștient o perioadă lungă de timp, se pare că Daniel Onoriu a știut ce i se întâmplă când a fost în comă. Imediat ce s-a trezit, pilotul a întrebat de Roxana, asistenta care l-a îngrijit în toată această perioadă și a cerut să își vadă familia.

„Ce e foarte interesant. În toate aceste zile cât a fost îngrijit în Terapie Intensivă, când soția și copiii mergeau la el, fiind în comă, îi spuneau numele unei anumite asistente: «Uite a venit Roxana să te spele, să te ajute». Îi spuneau numele acestei asistente.

Astăzi, când s-a trezit, a întrebat de Roxana. El nu avea de unde să o știe. Probabil că subconștientul a înregistrat. A întrebat de Roxana, Roxana a venit lângă el, el a întrebat-o de cât timp e în spital și a cerut să își vadă familia”, a mai povestit Estera Onoriu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.