Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Artista a apărut pe piața muzicală din țara noastră, pe vremea când era doar un copil. La vârsta de doar 14 ani, ea a lansat piesa „Memories”, piesă care la vremea aceea a rupt topurile muzicale din România. Toată lumea se întreba cine era acea tânără talentată și frumoasă, iar mulți au crezut la început că nu este româncă.

Acum se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Este talentată, apreciată de o mulțime de fani și în curând va avea ocazia să-și țină în brațe primul copil.

Nicole Cherry a fost mereu o persoană hotărâtă

Începând cu perioada în care a lansat prima sa piesă, îndrăgita vedetă a lansat o grămadă de alte melodii care le-au ajuns la inimi fanilor săi și, cel mai probabil, vor mai urma și altele. Chiar de curând, a dat de înțeles că vrea să dea din nou lovitura. În plus, ea ca orice alt artist de la noi, este nerăbdătoare să urce din nou pe scenă și să cânte în fața fanilor ei. Îi lipsesc extrem de tare zilele în care fanii se adunat cu sutele să o vadă cântând live.

În lipsa evenimentelor, Nicole Cherry și-a concentrat atenția spre multe alte lucruri. De exemplu, a început să se apropie tot mai mult de admiratorii ei. Cum reușește acest lucru? Ei bine, stă aproape zilnic de vorbă cu ei. Aceștia au ocazia să îi adreseze tot felul de întrebări, la care ea le oferă un răspuns fără să stea prea mult pe gânduri. Recent, un fan a vrut să afle chiar de la ea, dacă și-a dorit întotdeauna să devină cântăreață și se pare că așa este. Nicole a știut mereu ce vrea să facă în viață.

Care a fost visul lui Nicole Cherry, când era doar un copil! Vedeta le-a spus totul fanilor adevărul

„Ce voiai să devii când erai mică? Știai de atunci că vrei să fii cântăreață?”, a venit întrebarea din partea unui fan curios.

„De când aveam vreo 5 sau așa ani, tot spuneam că eu vreau să fiu cântăreață și că eu asta o să fac, când o să fiu mare și…iată.”, i-a răspuns imediat Nicole Cherry.