Antonia și Alex Velea au plecat într-o vacanță de vis acum ceva timp, acolo unde s-au distrat de minune și de unde au postat o serie de imagini care i-au dat pe spate pe cei care îi urmăresc. Ca de fiecare data, artista este cea care le-a atras cel mai mult atenția bărbaților, pentru că și-a pus foarte bine trupul în evidență, iar acest lucru s-a întâmplat și pentru că partenerul ei de viață știe cum să o fotografieze astfel încât să arate bine în toate pozele.

Antonia le-a atras atenția bărbaților de pe Instagram

Cei doi simțeau nevoia de o pauză, având în vedere că au avut de traversat un an greu din multe puncte de vedere. Cântăreața a reușit în sfârșit, după mai mulți ani de chin, să divorțeze de fostul ei soț și să ajungă la un punct comun în ceea ce o privește pe fiica lor, Maya. Nici ea, dar nici Vincenzo Castellano nu au obținut custodia totală a fetiței, ceea ce înseamnă că ea va sta și în România, dar și în Italia alături de tatăl ei.

Vedetele au dus și lipsa concertelor, pe care le iubeau și pe care le aveau aproape în fiecare săptămână. Având în vedere că s-au acumulat atât de multe lucruri, plecarea într-o vacanță le-a prins foarte bine. Toate imaginile pe care le-a postat frumoasa Antonia pe social media i-a îndemnat pe unii dintre fanii ei să îi facă o serie de propuneri. Unul dintre ei și-a făcut curaj și i-a zis să se departă de Velea, în timp ce un altul i-a dat replica fiind de părere că și dacă ar face asta, de ce ar accepta să fie cu el.

”Nu vrei sa te desparți de Velea?”, i-a spus un fan ceva mai curajos frumoasei Antonia, în dreptul unor imagini pe care le-a postat pe social media.

Care a fost reacția fanilor, după ce Antonia a postat imagini provocatoare pe Internet! Ce propuneri i-au făcut internauții / FOTO Care a fost reacția fanilor, după ce Antonia a postat imagini provocatoare pe Internet! Ce propuneri i-au făcut internauții / FOTO

 

”Sigur te ia pe tine daca se desparte 😂”, a venit imediat replica unui alt internaut.