Chiar dacă cunoșteau că relația lor este pe sfârșite, Ștefan Dragnea și soția lui, Gina, au încercat totuși să salveze aparențele. Acest lucru, până când au fost „descoperiți” de paparazzi! Cei mai surprinși de această dezvăluire se pare că au fost părinții tinerei.

Au apărut noi detalii picante despre căsnicia lui Ștefan Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, după descoperirea relației amoroase dintre soția lui și finul bogătaș. Se pare că neînțelegerile erau de mai mult timp în cuplu, dar nu au pus piciorul în prag în privința divorțului. Cel puțin nu până în prezent, când s-a aflat despre acest eveniment scandalos.

Sursa: Social Media

Ce părere au cuscrii lui Liviu Dragnea despre infidelitatea fiicei lor?

Amândoi au încercat să păstreze aparențele, cel puțin în fața familiei tinerei. Pentru ca scenariul să fie mai credibil, fiul lui Dragnea și soția sa au fost prezenți, de curând, în casa părinților tinerei. Acolo unde a avut loc o masă îmbelșugată. Amândoi au fost doar un zâmbet, pozând într-un cuplu fericit, deși știau că totul este de fațadă.

Mama și tatăl Ginei au fost șocați să afle din presă adevărul despre căsnicia ei, dar și despre aventura de care se bucura în secret cu finul ei. Mai multe detalii interesante găsiți pe CANCAN.RO.

Liviu Dragnea a fost înșelat de iubită

Deși acum își consolează el fiul după ce a fost trădat, nici Liviu Dragne a dus-o mai bine recent. Și el a trecut printr-un episod de infidelitate, relativ similar cu Irina Tănase.

Despărțirea dintre fostul mare lider PSD și Irina Tănase s-a produs brusc. Politicianul nu și-a mai dorit să audă de Irina, după ce aceasta l-ar fi înșelat cu un fost iubit.

Sursa: Social Media

Liviu Dragnea a părăsit-o în clipa în care a apărut scandalul în atenția presei. Politicianul și-a făcut bagajele și a plecat acasă, la Teleorman. Se pare că acesta o bănuia de mai multă vreme că ar fi călcat strâmb, până să se întâmple despărțirea propriu-zisă.

După ce a bănuit că este înșelat, fostul președinte al PSD a angajat un detectiv pentru a o urmări. Iar în momentul în care detectivul i-a confirmat cele pe care Liviu Dragnea le bănuia, anume că Irina Tănase îl înșală cu un alt bărbat, a trecut la fapte și a plecat la Teleorman. Politicianul s-a refugiat pentru câteva zile la Teleorman, iar ulterior a făcut publică separarea lui și a Irinei, pe pagina sa personală de Facebook.