Cătălin Măruță nu uită de unde a plecat și mereu simte un dor de acasă, de Târgu Jiu.

Cătălin Măruță a înțeles de la o vârstă destul de fragedă că dacă își dorește ceva cu adevărat, trebuie să muncească. Astfel, pe vremea când era doar un adolescent, acesta a luat contact cu piața muncii. Chiar și acum, după ce a ajuns pe culmile gloriei, lui Măruță îi este dor de activitatea din perioada adolescenței.

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de la noi din țară. După atâția ani de muncă, Măruță pare că a descoperit rețeta succesului și nu este de mirare că atrage audiența ca un magnet. Acum, privind retrospectic, soțul Andrei poate spune că mereu a avut o înclinație către acest domeniu.

Pe vremea când era adolescent la Târgu Jiu, Măruță se pregătea pentru admiterea la Facultatea de Drept din București. Tatăl lui voia să-i calce pe urme, dar se pare că destinul avea alte planuri pentru el. Și pentru că timpul i-a permis destul de multe, în orașul lui Brâncuși a cochetat cu radioul.

Fiind primul lui loc de muncă, Cătălin Măruță a rămas extrem de atașat de tot ceea ce înseamnă legătura cu publicul prin intermediul radioului. Și acum îi este dor să mai facă asta, însă are emisiunea de succes pe care nu o poate abandona.

Care a fost primul loc de muncă al lui Cătălin Măruță. Prezentatorului îi este dor și acum de asta
social media

Cătălin Măruță este copleșit de dragostea publicului

Și pentru că nu duce deloc lipsă de idei, Măruță a decis să îmbine utilul cu plăcutul. De aproape doi ani, soțul andrei a început să realizeze un podcast care a prins foarte bine la public. Pentru Cătălin, aceasta este metoda perfectă de a ajunge la inimile celor de acasă și de a face și ceea ce îi place.

Pentru soțul Andrei, podcastul este un proiect de suflet pentru că îmbină partea de radio, dar și partea de televiziune. Iar faptul că adună sute de mii, poate chiar milioane de vizualizări, este confirmarea supremă pentru el că ceea ce face, face bine.

„Am început la Radio la Târgu-Jiu. Îmi este dor de radio. De fapt, podcastul cred că este un fel de radio cu televiziune. Pentru că eu cred că de aceea îmi place podcastul atât de mult și îl fac cu atât de mare plăcere. Pentru că nu faci altceva decât să simți ca și cum ești la radio, dar ai și imagine”, a spus Măruță pentru viva.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.