Reclamă
Reclamă

Sebastian Dobrincu este un exemplu pentru tinerii din generația lui și nu numai. Antreprenorul a avut mereu o motivație pentru a face lucrurile să funcționeze, iar asta l-a adus în topul celor mai bogați tineri. La vârsta la care alții se jucau, Sebastian a preferat să muncească și să se formeze ca om.

Sebastian Dobrincu nu are nevoie de prea multe introduceri. Lumea îl cunoaște ca fiind unul dintre cei mai tineri milionari ai României și nu doar atât. Este românul care a scris istorie în Silicon Valley. Aplicația lui a fost folosită de staruri precum Selena Gomez și Justin Bieber, iar succesul este cea mai bună carte de vizită pentru el.

Ca orice afacerist, Sebastian Dobrincu a muncit încă de când era mic. Deși era un geniu în ale informaticii, niciodată nu s-a dat în lături de la munca de jos. Recent, invitată în emisiunea lui Măruță, mama lui Sebastian a povestit cât de mândră este de fiul ei. Și are toate motivele din lume.

Care a fost primul job al lui Sebastian Dobrincu. Acum, tânărul deține un imperiu
Social media

Sebastian Dobrincu nu a fugit niciodată de muncă

Femeia a declarat că fiul ei a fost mereu muncitor și nu a așteptat să-i pice ceva din cer. La un moment dat, deși reușise să adune o sumă frumoasă de bani, Sebastian continua să muncească. Și nu undeva unde trebuie să își folosească inteligența, ci forța fizică. Acesta s-a angajat la o spălătorie, lucru care l-a făcut să aprecieze și mai mult banii și oamenii.

Reclamă

„Nu că ar fi copilul meu, dar am un mare, mare respect pentru omul care este. Am apreciat la el că întotdeauna și-a oferit singur niște lecții. A preferat să-și cumpere alimente și să-și gătească singur. M-a surprins la un moment dat, când câștiga mult, spunea că vrea să lucreze la o spălătorie.

Deși câștigase suficienți bănuți, l-am întrebat de ce vrea să lucreze la spălătorie, iar el mi-a spus: „Pentru că nu vreau să mi se urce la cap”. Vrea să treacă prin toate singur”, a spus mama lui Sebastian Dobrincu, potrivit evz.ro.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro