Nicolae Guță nu a ezitat să recunoască faptul că a făcut și munca de jos.

Fără doar și poate, Nicolae Guță se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi. Totuși, viața sa nu a fost la fel de bună pe vremea când nu era cunoscut. Manelistul a recunoscut că s-a angajat în perioada adolescenței, iar la 16 ani, deja venise pe lume fiica sa, Nicoleta. 

Meseria pe care a avut-o Nicolae Guță, înainte să fie cunoscut

În cadrul unui interviu, artistul a povestit cum a decurs perioada în care s-a angajat la CFR, ca zilier. Acesta a fost primul job al său și recunoaște că nu i-a fost rușine cu ceea ce făcea în acea perioadă.

Pe atunci, Nicolae Guță a fost nevoit să se angajeze, căci avea o familie de întreținut și multe responsabilități. Timp de doi ani, manelistul a lucrat la căile ferate, dar, în ciuda efortului, nu s-a plâns.

Care a fost primul job al lui Nicolae Guță. La ce sume se ridicau veniturile din acea perioadă
Facebook

„La scurt timp, m-am angajat la CFR, ca zilier. Era primul meu loc de muncă. Am muncit foarte mult acolo, strângeam cu lopata, cu furca. De la Petroşani până la Craiova ştiu fiecare centimetru de cale ferată.

Făcusem băşici la mâini. Acolo am lucrat vreo doi ani. Primii mei bani au fost 700 de lei, era avansul. Pe lună, luam în total cam 1400 de lei”, a povestit Nicolae Guță.

În cadrul aceluiași interviu, Nicolae Guță a povestit că a decis să se angajeze imediat după ce a venit pe lume fiica sa, Nicoleta. Ba mai mult, imediat după ce fosta soție, Mariana, a născut, i s-a spus să nu vină acasă cu fetița.

Manelistul își aduce aminte și acum de aceste momente, iar acum este de părere că atunci a procedat greșit. După un an, s-a constatat că în certificatul fiicei era trecută o liniuță în dreptul tatălui. Ulterior, manelistul decide să îi ofere tot ce e bun fiicei sale, așa că se angajeze și trece fetița pe numele său.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.