Pe lângă cariera sa de muzician, Tudor Gheorge se poate mândri și cu abilitățile sale de actor. În dorința de a-și perfecționa modul de interpretare, el s-a gândit cum ar arăta în ipostaza unui om care a consumat substanțe interzise.

Atunci i-a venit ideea unui experiment, în care și-a injectat heroină, tocmai pentru a putea simți mai bine ceea ce înseamnă consumul de droguri. Bineînțeles, totul s-a întâmplat într-un cadru sigur. Tudor Gheorghe a fost asistat de doi doctori, care l-au și filmat.

Reclamă

Vorbind despre această experiență, artistul a povestit că nu-și amintește prea multe:

”Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama şi m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete şi o poftă de dulciuri…”

Experimentul și-a lăsat amprenta pe bărbat totuși a doua zi, când s-a trezit. Foamea și setea dispăruseră, însă drogul îi lăsase în urmă o durere de cap insuportabilă. A urmat apoi un somn lung, din care s-a trezit abia a doua zi.

Tudor Gheorghe s-a declarat înspăimântat de această experiență. De atunci, nu a mai fost curios să încerce asemenea substanțe și nici nu crede că va mai dori vreodată să facă:

” Mi-e groază şi când mă gândesc. Le-am spus să nu mai conteze pentru mine când e vorba de droguri. Mă uit la cei care consumă azi şi nu îmi dau seama cum se poate” a relatat în încheiere artistul, profund mișcat din câte se pare de întreaga poveste.