Saveta Bogdan este interpreta care a bucurat generații întregi cu piesele sale. Aceasta și-a început carieră a în urmă cu zeci de ani și aproape toată viața a fost pe scenă. 

Interpreta pe muzică populară nu a scăpat de un eveniment neprevăzut, chiar în mijlocul unui spectacol. Datorită înălțimii sale, ea a purtat mereu tocuri pentru a „crește” măcar cu câțiva centimetri. Cu toate că pantofii o făceau să arate mai bine, chiar ei i-au dat de furcă artistei.

Saveta Bogdan se afla pe scenă când tocul i s-a prins într-o gaură. Deși a încercat să-l scoată, fără ca nimeni să nu observe nu s-a putut asta. Interpreta a rămas cu un toc lipsă, după ce s-a rupt, iar spectatorii i-au spus că se va mărita.

„Eram pe scenă, cântam, și aveam tocuri, eu mereu am suferit că sunt măruntă și la un moment dar, din cauză că scena era cu găuri, mi-a intrat tocul acolo și cum mă bâțâiam eu, mi s-a rupt tocul la pantof. Și am spus la lume, în sală că mi s-a rupt tocul, la care ei strigau „Te măriți.”, a spus Saveta Bogdan pentru Spectacola.

Social media

Ce dietă a adoptat Saveta Bogdan

La 76 de ani Saveta Bogdan are grijă de ea și de alimentația sa. Artista mănâncă din toate câte puțin fiindcă așa îi priește cel mai bine. Dimineața consumă un ou fiert împreună cu salam sau cașcaval, iar la prânz mâncare gătită. Un aliment la care ea nu ar renunța niciodată este varza, pe care ar putea să o consume oricând.

Dimineața de obicei mănânc un ou fiert cu o felie de salam sau cașcaval și beau o cafea cu lapte. La prânz îmi place mult să mănânc ciorbă, dar dacă nu o am, atunci mănânc ce am la felul doi, tocăniță, vinete, cartof cu mărar, nu neapărat carne.

Alimentul la care eu nu aș renunța niciodată este varza. Îmi place mult, dulce, cu mărar, cu orice. Pun un pic de ulei, oțet și o mănânc drept garnitură, iar dacă nu am felul doi nimic, mănânc varză și mă satur.”, a mai spus interpreta de muzică populară.