Viorica Dăncilă a vorbit sincer și deschis despre foștii ei colegi

Viorica Dăncilă a fost pentru o perioadă scurtă premierul României.

Fostul premier a anunțat recent că și-a dat demisia din PSD. Un lucru care a șocat atât oamenii obișnuiți, cât și politicieni. Invitată la podcast-ul moderat de Damian Drăghici, Viorica Dăncilă a mărturisit cât de greu i-a fost ca premier, dar și că este dezamăgită de foștii colegi.

Care a fost motivul

@madalinaneagu12#romania#foryoupage#pentrutine#pentru___tine#pentruvoi#madalinaneagu12#tiktokromania#viral#tiktok#fy#podcast#fyp#foryou#goviral#goviralgo#romania🇷🇴#vioricadancila #damiandraghici #parlament♬ sunet original – Madalina12

”Nu mi-au lăsa nici măcar o lună de grație. Din prima zi, au început atacul asupra mea. De ce? Da, am făcut greșeli de exprimare, dar uită-te ce e acum! Dar eu nu am greșit față de țară, față de oameni.

Creșteam pensii, alocații, mă uitam spre oamenii cu probleme. Orice făceam, Piața Victoriei era plină! Eu cred că a fost un plan dirijat, în care atacurile la persoană au vrut să șteargă ceea ce făceam bine. Am intrat în cursa pentru funcția de președinte al României împotriva liderului țării, dar și a trădărilor din propriul partid.”, a mărturisit Viorica Dăncilă.

De asemenea, fostul premier a declarat că nu mai vede în politiceni grija față de popor. Iar acest lucru îl resimte ca pe un regret.

”Nu mai văd la politicieni acea grijă față de oameni, ci doar față de ei! Eu măcar am scos din zona sărăciei mulți oameni. Am intervenit și construit pentru comunitățile locale, asta e mulțumirea mea. Regret că am avut încredere în oameni care n-au meritat! Știam că m-au trădat.

Nu m-am simțit niciodată marioneta lui Liviu Dragnea. Eu am fost singura care n-am dat nimic pe justiție, care să favorizeze pe Liviu Dragnea.

Cât am fost premier, a venit de două ori la Guvern! Nu știu dacă m-a trădat Dragnea, dar sigur m-a trădat Ciolacu. De-a lungul timpului, au fost trădări mari în PSD. Trebuie să iei din lucrurile bune ale fiecăruia.”, a mai zis politicianul.

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.