Creatoarea de modă a povestit recent greutățile prin care a trecut.

Rita Mureșan apare mereu zâmbind în fața camerelor. Însă, acest zâmbet ascunde și foarte multă durere. Invitată recent la Antena Stars, designerul vestimentar a recunoscut că a suferit mult când fiica cea mare a plecat să studieze în străinătate. Iar la scurt timp, a plecat și fiica cea mică.

Călătorește mult pentru a le vedea

Care a fost cel mai dificil moment din viața Ritei Mureșan. Fostul manechin a trecut cu greu peste o anumită perioadă
Facebook

„Când îți liniștești sufletul parcă se aliniază altfel energiile și ai o altă abordare, inclusiv asupra vieții, asupra mâncării, asupra oricărui alt lucru. Da, acum am sufletul liniștit. Eu întotdeauna am recunoscut, mi-a fost foarte greu când au plecat copiii de acasă, foarte greu.

 Cel puțin când a plecat Rebeca, cred că am plâns pe toate canapelele din televiziuni… acela a fost un moment foarte greu, dar apoi a plecat și Gloria.

Operațiile copiiilor, plecarea mamei mele și plecarea fetelor de acasă au fost momentele de răscruce. Sunt cele unde au simțit eu greul, unde m-am consumat emoțional foarte mult.”, a spus Rita Mureșan la Antena Stars

Chiar dacă îi simte enorm lipsa mamei, creatoarea de modă a mărturisit că încă îi simte prezența.

„Eu nu o visez pe mama, cred că am visat-o o singură dată în 8 ani, dar o visez când îmi spune câte ceva. Odată nu era în cameră cu mine, parcă o auzeam de la bucătărie, nu o vedeam față-n față. 

Nu mai e nevoie să interpretez visele, cred că am ajuns la nivelul spiritual, cu toate inițierile și toate școlile pe care le-am făcut și toate călătoriile inițiatice, cred că am ajuns la nivelul în care să-mi interpretez visele.”, a mai spus Rita Muresan.

În cadrul emisiunii, creatoarea de modă a mărturisit că face terapie cu îngeri. Un lucru tot mai des practicat de oameni din toate țările.

Eu sunt maestru în mai multe tipuri de inițieri și de exemplu, acum pe 4 iunie am gradul 1 în terapia cu îngeri și pe 5 gradul 2 tot în această terapie. Și eu predau la rândul meu altora. Dar elevul ajunge în fața profesorului când este pregătit.”, a adăugat Rita Mureșan.