Sigur nu îți amintești de asta, chiar dacă a fost serialul tău preferat. Ce spune Carmen Tănase despre cea mai tare scenă pe care a filmat-o alături de Gheorghe Visu. Totul a întrecut orice imaginație!

Despre serialele „Inimă de țigan” și „Regina” nu mai are rost să vorbim. Cu toții am fost fani înfocați telenovelelor românești de pe fostul post de televiziune Acasă Tv. Ei bine, în cadrul unui podcast, Carmen Tănase a dezvăluit care a fost cea mai comică scenă dintre ea și State Potcovaru. Actrița nu și-a putut stăpâni râsul atunci când și-a amintit totul!

Flăcărica și-a amintit de cea mai amuzantă scenă dintre ea și State

După cum vă spunea, în cadrul unui podcast, Carmen Tănase și-a adus aminte de cea mai tare scenă pe care a filmat-o alături de Gheorghe Visu, alias State Potcovaru. Marea doamnă a teatrului și filmului românesc nu s-a putut abține de râs în timp ce a povestit totul, așa cum s-a desfășurat atunci.

„State avea „gliceamiili” mari, cum ziceam atunci. Avea diabet și n-avea voie să mănânce dulce și să bea alcool. A furat o savarină și s-a ascuns cu ea în toaletă. Secvența aia era așa: că eu îl căutam prin casă și la un moment dat deschideam ușa de la toaletă și îl prindeam cum savarina aia în mână, el stând pe toaletă. Secvența era așa: „Ce faci mă acolo?”, asta a fost ideea mea, că nu mai știu cum era textul. El trebuia să zică „Caca!” ”, a spus Carmen printre hohote de râs.

Cum au continuat să filmeze scena comică

„Am râs cât am râs la repetiție și după hai să filmăm. Când am deschis ușa și i-a văzut ochii lui Visu, parcă era copil de 3 ani, prins cu mâța-n sac. Deci atunci am leșinat de râs, am căzut pe jos, a început și el să râdă. Două ore nu s-a filmat și intrasem în criză de râs, total. Nici nu mai apucam să deschid ușa, că mă bușea râsul.

Am avut o singură soluție, să nu mă mai uit la el și să-mi amintesc ce e mai nasol, ce m-a făcut pe mine să fiu tristă. M-am uitat pe lângă el și zicea „Caca” . Ăla a fost un moment pe care n-am să-l uit niciodată, pentru că mi se făcuse rău de râs.”, a adăugat actrița.

@diana.blogger ##viral #chisinau #fyp #romania🇷🇴 #vorbestemoldova #iumorromania #carmentanase #statesiflacarica ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Ce spune Carmen Tănase despre Gheorghe Visu

„Gheorghe Visu e o persoană destul de cinică, adică nu te apropii ușor de el. Eu eram foarte apropiată de el, dar nu e o blândețe de om.”, a mai completat ea.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.