Cardi B este o artistă controvesată, mereu excentrică și cu vorbele la ea, acapareză toată atenția atunci când apare undeva. Se pare că aceasta continuă în aceeași notă controversată, pentru că o imagine postată de ea în mediul online a dat palpitații fanilor ei. După ce le-a dat bătăi de cap bărbaților postând o fotografie într-un costum de baie extrem de sexy, artista lovește și de această dată, fanii întrebându-se dacă nu cumva diva urmează să devină din nou mamă.

Cardi B nu are de gând să se oprească din a ne lăsa cu gura căscată. Bruneta a postat o imaginea cu care și-a indus anii în eroare, se pare. Oare chiar acesta să fi fost scopul, de fapt? Cel puțin la o primă vedere, artista de talie internațională s-a fotografiat parcă având o burtică de graviduță, fiind atinsă, în mod aparent, de mâna sa protectoare. Fanii au fost de părere că împăcarea recentă dintre ea și partenerul său de viață a fost mult mai dulce decât ne-am fi așteptat, astfel că diva a și rămas însărcinată.

Cardi B urmează să aducă pe lume un copil?

Nu vă facți gânduri prematur, pentru că nu este ceea ce pare! Mâna nu este a ei, ci, mai degrabă, este a iubitului său, nimeni altul decât Offaset. Se pare că și-au băgat fanii în dificultate, pentru că au crezut că este vorba despre cu totul altceva deât ceea ce este în realitate. Și au reușit din plin să facă acest lucru!

De unde știm acest lucru? Cometariile fanilor derutați și chiar dezamăgiți sunt dovada vie. Cei ma mulți dintre ei au crezut că este un anunț că vor deveni părinți, însă nu a fost deloc așa.

„Am crezut că este un anunț de sarcină 😩”, și-a arătat dezamăgirea, un internaut.
„Am crezut că este o fotografie de sarcină 😩”, a scris cineva, iar comentariul a stârns peste 6.000 de aprecieri.
Alte sute de persoane au răspuns cu „și eu la fel”

Dacă unii au mușcat momeala, alți fani mai vigilenți și-au dat seama imediat despre ce este vorba. Unde mai pui a socoteală faptul că o fotografie recentă a artistei o găsește pe aceasta în costum de baie și fără pic de burtică. Tatuajul a fost un alt indiciu care ar fi demonstrat că în fotografie nu este vorba de nicio burtică.

Cardi B urmează să devină mămică? Imaginea care a stârnit controverse în rândul fanilor / FOTOCardi B urmează să devină mămică? Imaginea care a stârnit controverse în rândul fanilor / FOTO

Da, ați văzut bine, este vorba chiar despre posteriorul proeminent al artistei. Pe lângă acest lucru, descrierea din dreptul fotografiei nu putea face anunțul unei sarcini, chiar deloc.

„Abia aștept să ajung acasă …. HornyHyena (Hienă în călduri)”, a transmis Cardi B.