Cardi B, a decis să vorbească despre o trăire dramatică din trecut, când a fost hărțuită sexual de către un fotograf, în timp ce poza pentru o revistă.

Ea a fost profund marcată de acest eveniment și nu poate să uite acea întamplare dramatică din timpul ședinței foto. Ea susține că a fost amenintată și i s-a sugerat cumva că, dacă vrea să apară în paginile acelei reviste ar trebui cumva să platească, dat fiind faptul că în timp ce fotograful făcea aceste afirmații și-a dat pantalonii jos. În acel moment Cardi a fost șocată, ea nu putea crede că i se intamplă așa ceva.

Totuși ea si-a luat inima-n dinți și a mers la redactorul șef să-I spună prin ce a trecut. Din nefericire, acesta nu a crezut nici un cuvânt. Cardi a ținut să păstreze secret numele fotografului și a publicației pentru care lucra.

Ea știe că foarte multe fete aflate la început de drum, trec prin asemenea experiențe și totuși nu se poate face nimic. Acest incident dramatic a avut loc cu mult timp în urmă, când ea nu era atât de cunoscută. Cardi a mai vorbit de acest subiect în urmă cu un an, pe când acorda un interviu revistei Cosmopolitan, dar e constientă de faptul că indiferent de situație, întotdeauna femeile vor fi considerate vinovate.