Reclamă
Reclamă

Cântărețul italian Pino D’Angio a murit sâmbătă, la vârsta de 71 de ani, au confirmat soția sa Terese și fiul său Francesco pentru agenția de presă italian ANSA. Cântărețul era cunoscut în special pentru melodia sa „Ma Quale Idea”, care a devenit un hit planetar în anii 80, scrie 7sur7.be.

Potrivit familiei acestuia, cântărețul a murit din cauza unei „maladii grave, care l-a răpus în numai câteva săptămâni”. De-a lungul vieții, Pino s-a luptat cu mai multe tumori, pe care a reușit să le învingă, scrie 7sur7.be.

Melodia „Ma Quale Idea” l-a făcut cunoscut în lumea întreagă în anul 1981.

Reclamă

Cântecul a redevenit celebru recent, grație unui remix al Bnkr44, cu care cântărețul s-a prezentat la festivalul de muzică italiană Sanremo, în februarie anul acesta.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro